- 15 Aralık 2021
- 27
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi slnaannnee1
İlişkiden 6 gün sonra regl olacakmış gibi kasılmalarım ve öyle bir hissiyatım var gebe kaldığımın belirtisi olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün sonrasında kan testinde çıkıyormuş 6 günde bu belirti gerçekten erken mi akıntım da fazlalaştı6gün çok erken belirti için
Cok erken hatta biraz daha beklemelisin10 gün sonrasında kan testinde çıkıyormuş 6 günde bu belirti gerçekten erken mi akıntım da fazlalaştı
Bu akşam verdim 1.20 çıktı erkenden verdim biraz heyecandanOlabilir olmayada bilir, 14. Günü kandan test verin kesinlik için.
Bu kaçıncı konunuz herkes erken diyor size sürekli neden anlamıyorsunuz? İlişkinin ertesi günü kasıklarım ağrıyor diye konu açmışsınız bu kadar çok kafaya takmayın ve sabredip bekleyin.10 gün sonrasında kan testinde çıkıyormuş 6 günde bu belirti gerçekten erken mi akıntım da fazlalaştı
Kaç konu açacağımı size mi sorucam cevap vermeyin madem siz görmezden gelin sizi alakadar etmez benim kaç konu açıp açmadığımBu kaçıncı konunuz herkes erken diyor size sürekli neden anlamıyorsunuz? İlişkinin ertesi günü kasıklarım ağrıyor diye konu açmışsınız bu kadar çok kafaya takmayın ve sabredip bekleyin.
Aynı konuyu sürekli açmak yasak tatlım. Biraz mantıklı olsan keşke ilişkiye girip ertesi günü belirti görmek sence mantıklımı ?Kaç konu açacağımı size mi sorucam cevap vermeyin madem siz görmezden gelin sizi alakadar etmez benim kaç konu açıp açmadığım
Eevt biraz erken olmuş şuan 5 in altında olduğu için gebelik yok gözüküyor 3 4 gün içinde yeniden verinBu akşam verdim 1.20 çıktı erkenden verdim biraz heyecandan
Yasaksa cevap vermeyin hâlâ açabildiğime göre bir yasak göremedimAynı konuyu sürekli açmak yasak tatlım. Biraz mantıklı olsan keşke ilişkiye girip ertesi günü belirti görmek sence mantıklımı ?
Teşekkür ediyorumEevt biraz erken olmuş şuan 5 in altında olduğu için gebelik yok gözüküyor 3 4 gün içinde yeniden verin
Merak etme şikayet ettim kapanırsın birazdanYasaksa cevap vermeyin hâlâ açabildiğime göre bir yasak göremedim![]()
Ben de hesabı kapatmaya çalışıyorum çok sağolun yardımcı oldunuzMerak etme şikayet ettim kapanırsın birazdan![]()
Banlanınca görürsünYasaksa cevap vermeyin hâlâ açabildiğime göre bir yasak göremedim![]()
19 OcakSon adet tarihiniz nedir?
1 gün olduğunu söyleyen kim hanım efendi ilişkiden 6 gün sonra diyorum?
Kendinİlişkiden 1 gün sonra kasıklarımda sancı hissettim bir de hâlâ daha devam eden sırtımın ortasında bir ağrı var
2 saat önce sorduğum soruda 1 gün önce ibaresi var mı ? O sorduğum sorunun tarihine bakın önce. Ayrıca biraz anlayışlı olunKendin![]()