- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Evet ama çocuk ishal değil yanlış görmüyorsam. Kusuyor.İshal olan çocuğa süt ve süt ürünleri verilmez canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama çocuk ishal değil yanlış görmüyorsam. Kusuyor.İshal olan çocuğa süt ve süt ürünleri verilmez canım
6 yaşında oğlum hastalandı, sürekli istifra ediyor, hiçbişey yemiyor, hafif ateşi de var.. bugün öğleden sonra hastaneye götürdüm, ağrı kesici antibiyotik falan verdi.. üşütmüş... orta kulağında da iltihap varmış
eve gelince birkaç lokma yalvar yakar yedirdim, ilaçlarını içirdim, 5 dakkaya kalmadan kusup çıkardı... neyse biraz rahatlasın da sonra tekrar veririm dedim, biraz uyudu.. uyanınca tekrar iki lokmacık zar zor yedirdim tekrar ilaçlarını verdim, 5 dakka geçti geçmedi yine kustu.. midesine yiyecek girdimi mutlaka çıkarıyor...şimdi ben ne yapacağım? tekrar ilaçlarını versem mi yoksa 5 dakika içinde vücut ilaçları hazmetmiş olabilir mi? ne yapacağıımı şaşırdım... çocuğu olanlar lütfen cevap yazın, ilacı içtikten 5 -10 dakka içerisinde kustuğunda ne yapıyorsunuz, tekrar veriyormusunuz, yoksa bir sonraki vereceğiniz ilaç saatini mi bekliyorsunuz...![]()
Can'ım zorlama ishale kusmaya en iyi gelen şey leblebi sade leblebi 13 yaşından 20 yaşına kadar her adetinde kusma yaşayan biri olarak en iyi leblebi gelirdi babam bile alışmıştı ayda bir leblebi almaya6 yaşında oğlum hastalandı, sürekli istifra ediyor, hiçbişey yemiyor, hafif ateşi de var.. bugün öğleden sonra hastaneye götürdüm, ağrı kesici antibiyotik falan verdi.. üşütmüş... orta kulağında da iltihap varmış
eve gelince birkaç lokma yalvar yakar yedirdim, ilaçlarını içirdim, 5 dakkaya kalmadan kusup çıkardı... neyse biraz rahatlasın da sonra tekrar veririm dedim, biraz uyudu.. uyanınca tekrar iki lokmacık zar zor yedirdim tekrar ilaçlarını verdim, 5 dakka geçti geçmedi yine kustu.. midesine yiyecek girdimi mutlaka çıkarıyor...şimdi ben ne yapacağım? tekrar ilaçlarını versem mi yoksa 5 dakika içinde vücut ilaçları hazmetmiş olabilir mi? ne yapacağıımı şaşırdım... çocuğu olanlar lütfen cevap yazın, ilacı içtikten 5 -10 dakka içerisinde kustuğunda ne yapıyorsunuz, tekrar veriyormusunuz, yoksa bir sonraki vereceğiniz ilaç saatini mi bekliyorsunuz...![]()
zorla yedirmeçok sağolun kızlar ama hiçbirşey yemiyor, o iki lokmayı da zorla yedirmiştim ağlaya ağlaya....yemiyor ne kraker ne başka bişey... oturup ağlayacağım o raddeye geldim..
6 yaşında oğlum hastalandı, sürekli istifra ediyor, hiçbişey yemiyor, hafif ateşi de var.. bugün öğleden sonra hastaneye götürdüm, ağrı kesici antibiyotik falan verdi.. üşütmüş... orta kulağında da iltihap varmış
Ben vermıyorum diğer saati bekliyorum. Ama napmak lazım bi doktora.danışmak lazım,belki ikinci kez vrrdiğinizde ilacın dozu fazla gelebilir6 yaşında oğlum hastalandı, sürekli istifra ediyor, hiçbişey yemiyor, hafif ateşi de var.. bugün öğleden sonra hastaneye götürdüm, ağrı kesici antibiyotik falan verdi.. üşütmüş... orta kulağında da iltihap varmış