• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri -ACİL-Çok hassas ve akneli cildim için önerilerinize ihtiyacım var...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cml
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cml

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
38
2
296
Diğer
Cildim karma, hassas ve kızarıklık, kuruluk oluyor.Aynı zamanda akneli malesef.Akneleri temizlemek için verdikleri ürünler cildime ağır geliyor.Hassas cilt temizleyicilerde yetmiyor.Hangi marka hangi ürün diye bocaladım.Çok fazla ürün çeşidi var.Bioderma sensibio ds+ temizleyici kullanıyorum.Cildim hassas olunca tonik önermiyorlar.Nemlendiri de bioderma sensibio forte kullanıyorum.Nemlendirmesi yetersiz fakat cildimi yatıştırıyor.Benim ACİLEN ürün önerisine ihtiyacım var.

canım avene'nin aşırı hassas ve alerjik ciltler için olan ürünlerini araştırabilirsin. benim cilt doktorum bana hep avene ürünlerini öneriyor fakat bu seriyi kullanmadım. umarım yardımcı olur :3:

La roch olabilir.Yada başka bir üründe olabilir.dermalogicanın spf lisi.
Reklamlarda Diaderminin Ha​ssas ve düşük toleranslı ciltlere “Diadermin​e High Tolerance” gördüm.3-4 yıl önce nemlendiricisini kullanmıştım.İyiydi.Araştırma yazısı okuduktan sonra acaba gerçekten mi falan dedim.Birçok pahalı ve ucuz marka arasında insanlar üzerinde denenmiş ve etkili olduğu kanıtlanmış.Market ürünü olduğunu da düşününce boşver diyorum.Kullananınız var mı?

Bence hassas ciltler icin olanlarin yuzunu yikamada yetersiz kaldigini dusunme ne kadar yikarsam o kadar iyi olur deme surekli yikadikca yuz hassaslasip daha cok yaglaniyo daha cok sivilceleniyor cok hafif temizleyicilerle temizle ama cok sık degil, ben yuzumu sadece suyla yikiyorum boyle daha az yaglaniyor

benim cildim çok benziyor hatta daha karmaşık akneli yanigözenekler kirli iri ve dolu ama kırmızı ve çok nemsiz hatta tedavietmesem yanaklar ser bileoluyor her tür var:)anlıyorum hele türkiyede her uzman farklı sana hassasa görekullan deyip hassasa uymayan ürünlerin içinde olduklarını vererek kendileriyle çelişkiye düştüklerinden bile habersizler.lafolsun biliyorlar ya misali.çok iyi birini bulmalsın ben hala arayıştayım ama inan yabancı doktorlar veya estetisyenler bizimkilerin çoğu gibi kibirli ve para düşkünü olmadığı için onların en iyileriyle bile daha raha t ve içten kontakt kurabilirsin(istisnaları kenara ayırıyorum).öncelikle ben feragat ediyorum çünkübirebirmükemmelürün yok yani hepsine karşıt araştırma var hassas ürün yazıyor sinyal verenler içinde en uzmanlaşmış markalar bunlar hassasiyette hem.ama ben pek yapamasam da en azından toniğim alkolsüz seçiyorum.yüzümü sadece akşam veya gün aşırı yıkıyorum.tabii ben de en kalite markalarla bile o içteki gözenekleri8t diyorlazr hayır t yağ görünüyor ama yanaklardada var olduğu makinelerde çıkıyor bunda bile bilen çok az eczane veya satıcılarda yani hakikaten pes diyorum bazen).biz tabi ki bilmeyeceğiz uzman geçinen veya satan biz değiliz ki.her neyse.yıkma harici yağlarlayapılan temizlik tercih ediliyorsa (yanaklarda flaky dedikleri sertliği hissedenler) bu yağ sürüp nemli ılık havlu üstünde bırakıp 5 dakika bekletip(süre az çok bilemiyorum tam) sonra ıslak pamuk vb.. birşeyleçıkan kalıntı silinebiliyor.canım exfoliate edemesem bile ben yine de ara ara yapıyorum sen zarar görmesin istersen yulaf dene ovynca tahriş etmiyorsa ne iyi ben sadece yoğurtla arada veya bazen tek veya tuzla karıştırıp sürüyorum.yağın dengeleyen yağlar var ama araştırmalısın canım.ben baktırdım çok nemsiz çıkıyor bu bile etkilermiş ve su bazlı nemlendirici gerekmiş ama yetmiyor bilirsin.internette oily dehydrated sensitive veya sensitive yi çıkararak yapabilirsin araştırma.birbirimizi bırakmayalım umarım çözüm buluruz yağlı cilt sarkma yaparmış :8

Daha önce ballı maske cildime iyi gelmişti.Maskeyi 2-3 kere yaptım.Kristallenen balı duştan 20 dk. kadar önce sürdüm.Sonra siyah noktalı yerlere peeling yapar gibi yaptım.Sonra temizleyiciyle temizledim.Haftada 2 kez falan yaptım.Siyah noktalara faydası olmuştu ya da bana öyle geldi.Cildim yumuşacık olmuştu.

Cilt bakım ürünlerini aldım.Babenin nemlendiricisi, avene cilt hassasiyetini giderici ve avene kil maskesini önerdiler.Babenin nemlendiricisini diğer hassasiyetini giderici ürünlerin nemlendirmesi yetersiz kaldığı için aldım.İnşallah memnun kalırım.

Cildim karma, hassas ve kızarıklık, kuruluk oluyor.Aynı zamanda akneli malesef.Akneleri temizlemek için verdikleri ürünler cildime ağır geliyor.Hassas cilt temizleyicilerde yetmiyor.Hangi marka hangi ürün diye bocaladım.Çok fazla ürün çeşidi var.Bioderma sensibio ds+ temizleyici kullanıyorum.Cildim hassas olunca tonik önermiyorlar.Nemlendiri de bioderma sensibio forte kullanıyorum.Nemlendirmesi yetersiz fakat cildimi yatıştırıyor.Benim ACİLEN ürün önerisine ihtiyacım var.

yağlı hassas pul pul dökülen diye bir konu var orada ayrınıtılı yazdım kendimce tabii deneyebileceklerimi sevgiler

merhaba güzellik merkezinde bir cilt bakımı yaptırarak halledebilirsin bu sorununu. ben güzellik merkezinde yöneticiyim. sana yardımcı olabilirim.

Back
X