- 15 Şubat 2021
- 30
- 12
- 3
- Konu Sahibi 1oglanannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar aybasima 7 gün var ovulasyon testi yaptim böle koyi cikti hamilemiyim sizce ? 8.4 de gelcek adetim normalde 24.3 de yumurtlamam olmustu.
İkinci yumurtlama olabilirKizlar aybasima 7 gün var ovulasyon testi yaptim böle koyi cikti hamilemiyim sizce ? 8.4 de gelcek adetim normalde 24.3 de yumurtlamam olmustu.
Ovulasyon yumurtlama icin ama nasil ögrenilmez cnm ?Ovulasyonla yumurtlama ögrenilmez cogu kişide böyle çıkıyor biraz sabredin bence sonra gebelik yapın üzülmemek için
Gebelik testin varsa yap canım yumurtlamanın 11.gününe gelmişsin varsa çıkarKizlar aybasima 7 gün var ovulasyon testi yaptim böle koyi cikti hamilemiyim sizce ? 8.4 de gelcek adetim normalde 24.3 de yumurtlamam olmustu.
Ay pardon canım gebelik dicektimOvulasyon yumurtlama icin ama nasil ögrenilmez cnm ?
Cnm aYni seyi kast etmiyoruz glba ovulasyon Yumurtlama testi olan ben ttn ovulaYonla yumurtlamami gördüm adetim 8.4 dd gelcek ama 3 gündür koyu cikiyor ve hcg hormonu yükseldigonde ovulasyontestinde koyu cikiyormus aranizda böle bsy yasayan varmi diye sormak istedim.Ovulasyonla yumurtlama ögrenilmez cogu kişide böyle çıkıyor biraz sabredin bence sonra gebelik yapın üzülmemek için
Sali günü yapicam evde yok malesefGebelik testin varsa yap canım yumurtlamanın 11.gününe gelmişsin varsa çıkar
Çok kişi var burda okudum ama ümitlenip hayal kırıklıgına ugramanızı istemyrm cnku aynısı benim başıma geldi o yüzden anladımki o koyulugu gebeliğe yormamak lazımmışCnm aYni seyi kast etmiyoruz glba ovulasyon Yumurtlama testi olan ben ttn ovulaYonla yumurtlamami gördüm adetim 8.4 dd gelcek ama 3 gündür koyu cikiyor ve hcg hormonu yükseldigonde ovulasyontestinde koyu cikiyormus aranizda böle bsy yasayan varmi diye sormak istedim.
Hmm evt oda olabilir yarin tekrar yapcam yine koyi cikarsa 4 gündür koyu cikmis oluyor bakalim hayirlisi herseyin persembe günü bat gnüm2. Kez yumurtluyorsunuz bence çünkü gebelik olduğunda ovulasyonlar genelde bat günü ya da gecikme ile koyu çıkıyor
Evt cnm haklisiniz sizde herseyin hayirlisi allah nezaman nasip ederse insallah en kisa zamanda olur.Çok kişi var burda okudum ama ümitlenip hayal kırıklıgına ugramanızı istemyrm cnku aynısı benim başıma geldi o yüzden anladımki o koyulugu gebeliğe yormamak lazımmış
Bende ovülasyon testi koyu çıkarsa gebelik var diye biliyorum ama hayal kırıklığı yaşamayın diye gebelik testi yapınbence bende yarın nöbetçi eczaneden alıp yapacağım gebelik testi ovülasyon testi var ama yine nolur nolmazEvt cnm haklisiniz sizde herseyin hayirlisi allah nezaman nasip ederse insallah en kisa zamanda olur.
Bugün bugünde ciktiÇok kişi var burda okudum ama ümitlenip hayal kırıklıgına ugramanızı istemyrm cnku aynısı benim başıma geldi o yüzden anladımki o koyulugu gebeliğe yormamak lazımmış
Ovulasyon testi vücuttaki lh hormonunu ölçer ..bende adete yakin bir kere denedim bende de kötüydü ama gebe değildim o ay..böyle cikipta gebe olduğunu ogrenenlerCnm aYni seyi kast etmiyoruz glba ovulasyon Yumurtlama testi olan ben ttn ovulaYonla yumurtlamami gördüm adetim 8.4 dd gelcek ama 3 gündür koyu cikiyor ve hcg hormonu yükseldigonde ovulasyontestinde koyu cikiyormus aranizda böle bsy yasayan varmi diye sormak istedim.
Keşke bugün normal bir gebelik testi alsaydiniz ..neden ovulasyon testini deniyosunuz..ben gebelik olsada tesadüf olduğunu düşünüyorum ..aynısı bende de olmuştu cunkuKizlar bugün 5 gün sabah ilk idrarla yaptim positc cikti sonra normal ovulation saatinde yaptim oda positiv cikti yarin hamilelik testi yapicam hamilemiyim sizce heycan basti bana persembe günp adet olucam normalde
Bizim burda bugün yumurta bayrami heryer kapali yarin alip yapicam kafam karisik 5 gündür koyu positiv yrn alip yapixam insallah hamileyimdir stress lfn yapmiyorum kendime..Ovulasyon testi vücuttaki lh hormonunu ölçer ..bende adete yakin bir kere denedim bende de kötüydü ama gebe değildim o ay..böyle cikipta gebe olduğunu ogrenenler
Keşke bugün normal bir gebelik testi alsaydiniz ..neden ovulasyon testini deniyosunuz..ben gebelik olsada tesadüf olduğunu düşünüyorum ..aynısı bende de olmuştu cunku