• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cvp kızlar tango

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
103
Kızlar tangodan takip ettiğim kişiler beni görürmü onların numarası var bende ama onlarda benim numaram yokken?

Tangoda direk şahış çıkarmı bilmiyorum ama bir sürü önerilenler oluyo istediğin gibi yazıyosun. Senin hesabında başkasına önerilebilir sanki. Face gibi bişeye benzettim ve bir günü bile doldurmadan silmiştim.

Yurtdışında bedave görüntülü görüşmeler yapılıyor güzeller

Bence çok tehlikeli. 2 gün içinde sildim. İnsanın başını belaya sokar. Çok gereksiz bir proğram.

Valla benim telefonumda yüklü; hiç kullanmıyorum, rehberimdekiler de kullanmıyor olmalı ki hiç mesaj almadım tangodan:))) ama çok yer kaplıyor silerim yakında. Ayrıca hakikaten lüzumsuz; watsapp varken ne gerek var ki. Pek çok kişi tarafından arkadaşlık, aşk, meşk, erkek/kız "düşürme" maksatlı kullanıldığını zannediyorum. Kötü niyetimdendir belki, belkide öyle değildir:)))

bide 1 sene önce abovv ben nerelerdeymişim :KK53::KK53::KK70::KK70:
Biz bide akıllı gibi karı koca yükledik. Bi baktım kocamınkinde eskort kızlar çıktı sonra bi baktım bendede var bi sürü:KK70:
Ayy çıplakmı dersin fantazikmi drrsin neler var:confused:
Az kalsın aile içi faciaya sebep oluyodu manyak:rolleyes::rolleyes:

Benim yüklememle silmem bir oldu, çok iyi niyetli bir programa benzemiyordu. Şimdi snapchat'i anlamaya çalışıyorum:confused:

Valla hiç yüklemedim ama benim kaynım yüklemiş bi ara eşim ve arkadaşları takılıyodu tlfnu sallıyor kız buluyor yakındaki kızları buluyorum falan demişlerdi..
Tango ile ilgili bilgim bu kadar :KK53:

Valla benim telefonumda yüklü; hiç kullanmıyorum, rehberimdekiler de kullanmıyor olmalı ki hiç mesaj almadım tangodan:))) ama çok yer kaplıyor silerim yakında. Ayrıca hakikaten lüzumsuz; watsapp varken ne gerek var ki. Pek çok kişi tarafından arkadaşlık, aşk, meşk, erkek/kız "düşürme" maksatlı kullanıldığını zannediyorum. Kötü niyetimdendir belki, belkide öyle değildir:)))

Kötü niyetle alakalı değil direk öyle!

Konuyu görünce Tanga zannettim :)

Back
X