Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkAcil cvp Ovulasyon testi böyle de olur mu
Ben sabah 8 de kalkttim İlk idrarı yaptım kahvaltımı yaptım tekrar uyuyup uyandigim da gene ilk idrar mi oluyor onunla testi yapabilir miyim arkadaşlar bu gün 8 günüm teste başlayayım mi sizce döngü 26 gün ?
Ben sabah 8 de kalkttim İlk idrarı yaptım kahvaltımı yaptım tekrar uyuyup uyandigim da gene ilk idrar mi oluyor onunla testi yapabilir miyim arkadaşlar bu gün 8 günüm teste başlayayım mi sizce döngü 26 gün ?
Hergün kendine zaman belirle öğlenden sonra yapman daha sağlıklı olur. Mesela 12 de sıvı alımını kes saat 2, 3 gibi testi yap. 2 de sıvı alımını kesip 4, 5 gibi de yapabilirsin. Senin için hangi zaman dilimi uygunsa