Acil cvp yazabilir misiniz lütfen...:(((

ahmarjan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
77
10
98
Arkadaşlar başka sayfalara yazdm ama kimse cevap vermedi.
4 aylık bir bebeğim var emziriyorum bu ay 4 gün geciktm.:((( Çok üzgünüm..
Normalde hiiic gecikmez ama bu ay stresli bir dönemde vardı acaba ondan mı
İdrar testi yaptım bebetime iki kere negatif çıktı
Bugün de prediktor early aldm yaptm oda negatif ama niye geciktm
Tüm bunlar negatif olduğu halde hmile olabilir miyim??
Ne olur hamile değilsin deyin çok korkuyorum lütfen:(((

Emzirirken gecikme olabiliyor. 1 hafta geciktigim de oldu.
Ondan da onemlisi korunmasiz iliskiniz oldu mu?

Cvp için çok teşekkür ederim siamaniye... gerçekten çok ihtiyacım var fikir almaya
Kesinlikle korumasız olmadı zaten bu ay 2 kere belki 3 olmustur oda eşim korunarak...ilişki sonrasında hem kalktm lavaboya gittim...çok özel oldu kusura bakmayin:eek:

Hamile değilsindir canım Predictor Early çok hassas bi gebelik testidir olsaydı kesin çıkardı. Benim adete 4 gün varken pozitif göstermişti senin ki 4 gün geçmiş bile kesin olsa çıkardı. Ayrıca korunmuşsunuz nasıl gebe kalabilirsin ki. Stres yapma canim daha da gecikmesine sebep olmasın.

Öyledir değil mi?? İnşaallah öyledir canım bebeğimin hakini yiyeceğim diye öyle korkuyorum ki 4 aylık henüz ve çok sıkıntıli bir gebelik geçirdim kasilmalarla dolu..şimdi hamilelik bana kabus gibi...Allah isteyene versin beni korusun

Öyledir değil mi?? İnşaallah öyledir canım bebeğimin hakini yiyeceğim diye öyle korkuyorum ki 4 aylık henüz ve çok sıkıntıli bir gebelik geçirdim kasilmalarla dolu..şimdi hamilelik bana kabus gibi...Allah isteyene versin beni korusun
İçini ferah tut canım kesin hamile değilsin. Hem çocuk yapmak o kadar kolay mı yaw 3 sene uğraştım ben olmadı en sonunda tüp bebek yaptım, sen korunduğun halde hamile kalırsan bi mucize olur herhalde :))

Haklisin canım benimki de şükürsuzluk gibi oldu da. Korkudan hepsi yoksa tabi forumu takip ediyorum onlarca kişi bebek umudu ile yaşıyor...

Arkadaşlar başka sayfalara yazdm ama kimse cevap vermedi.
4 aylık bir bebeğim var emziriyorum bu ay 4 gün geciktm.:KK43:(( Çok üzgünüm..
Normalde hiiic gecikmez ama bu ay stresli bir dönemde vardı acaba ondan mı
İdrar testi yaptım bebetime iki kere negatif çıktı
Bugün de prediktor early aldm yaptm oda negatif ama niye geciktm
Tüm bunlar negatif olduğu halde hmile olabilir miyim??
Ne olur hamile değilsin deyin çok korkuyorum lütfen:KK43:((
Stres etkiliyor canım.... Panik yapma daha gecikirse kan tahlili yaptır...

Peki kızlar prediktor early 4 gün gecikeme de negatifse bundan sonra pozitif donme ihtimali var mı yani yanlış sonuc verebilir mi ki

Bugün de olmadım ve çok üzgünüm...tam 5 gün oldu..
Çok büyük bir imtihan..günah olmayacağını bilsem..ama günah işte offf:(

Adetin gunu gectigi halde idrar testi negatif ise sorun yok canm gebe deilsin.senede 1 kez gecikme normal diye biliorum.gebe olsan kesinlikle cikardi silik felan cikardi

Back
X