Acil cvp

İçsel olarak belki ama yeni gebelikte biyolojik olarak çok zor

Ilk hamileligim olcak olursa ama belli değil test yaptim negatif cikti ama belirti yok o yüzden merak ettim.

Ilk hamileligim olcak olursa ama belli değil test yaptim negatif cikti ama belirti yok o yüzden merak ettim.
Regli gününüz geçtikten sonra test yapın isterseniz.
Allah gönlününüze göre versin insallah

Genelde psıkolojık oluyr, ve yanıltıyr bence gebekıgın en buyuk belırtısı kabızlık ınsallah hamılesındır canım

Daha belli bile değilmiş zaten 3 aya kadar hissettiğiniz birşey yok.
:) hayırlısı olur inşallah..

Test sonucunuz pozitif ciksa dahi bu kadar erken dönemde bir belirti hissetmeyebilirsiniz. Her Hamilenin midesi Bulancak kabız olacak diye bir kaide yok. Bir kaç gün bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz

Test sonucunuz pozitif ciksa dahi bu kadar erken dönemde bir belirti hissetmeyebilirsiniz. Her Hamilenin midesi Bulancak kabız olacak diye bir kaide yok. Bir kaç gün bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz
Teşekkür ederim bilgilendiriniz için ama kesin bi sonuç almak için doktora gitmeyi düşünüyorum. Belli olurmu erkenden bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…