acil destek.hastanede yatiorum kanamam var

heyecanli23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
126
37
73
19 haftalik hamileyim kanamam var.hasttanede yatiorum.serum igne fln bnm gbi oln varni lurfen yardim.doktor dusebilirde durabilirde dedi ama bebeimdw gayet saglikli.destek bklyrmn:(

Allah yardimcin olsun korkma bsy olmaz Insallah Allah korur bebegini.

Cok oyle kanamasi olan hamilelikte dua et Allah kabul etsin Insallah dualarini

ben 9 ay kanama yasadim yatarak gecirdm hamileligi.gunluk igneler ilaclar vs.dusuk olabilir dediler banada.sabrettim ve moralimi hic bozmamaya calistim elimden geldigi kadar.cok sukur gayet saglikli bi bebegim oldu.moralini yuksek tut cnm Rabbim bebegini sana bagislasin cnm

Amin cnm bebeim hareket edio sorun yok ama knama hala durmadi ayaga kalkinca yine geluo.napicaimi bilmyrm.ne kdr suruo bu knama onuda bilmyrm.allh yardmcm olsn.

Amin cnm bebeim hareket edio sorun yok ama knama hala durmadi ayaga kalkinca yine geluo.napicaimi bilmyrm.ne kdr suruo bu knama onuda bilmyrm.allh yardmcm olsn.
cnm mumkun oldugu kadar kalkmamaya calis walla ben hamileligin basindan sonuna kadar kanamayla ugrastim Allah sifa versin insallah xabucak gecer

19 haftalik hamileyim kanamam var.hasttanede yatiorum.serum igne fln bnm gbi oln varni lurfen yardim.doktor dusebilirde durabilirde dedi ama bebeimdw gayet saglikli.destek bklyrmn:KK43:
benımde kanamam olmuştu aynı donemde..ilaç verdi bir sure sonra geçti...arkadaşimda nerdeyse doğurana kadar ara ara oldu bol bol yattı...başka caresı yok sanırım
geçmiş olsun inş sağlıklı bır şekılde kucağina aldığın gunlerıde gorursun

19 haftalik hamileyim kanamam var.hasttanede yatiorum.serum igne fln bnm gbi oln varni lurfen yardim.doktor dusebilirde durabilirde dedi ama bebeimdw gayet saglikli.destek bklyrmn:KK43:
çook geçmiş olsuun allah yardımcınız olsun bebeğinizi sağlıklı şekilde size bağışlasın inşallah..gerekli tedaviyi doktorlar yapıyordur söylüyordur zaten..şuan yapabileceğin şey güzel düşünmek ve bebeğine stresini yansıtmamak..güzel hayaller kur karnına elini koy dua et ve konuş onunla..hamilelikteki kanamalar özür kanaması diye biliyorum yani kurana engel değil.yasin suresini oku,ya şafi ismi celal i oku..allah a bırak gerisini..sen yeterki içini ferah tut..

Back
X