Acil dis gebelik tehlikesi

Nagihanse

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
193
125
23
28
Aralık 17 de regli olmam gerekiyordu olmadım evde test yaptim pozitif çıktı bugünde kan vermeye geldim çok agrım vardı kan ve ultrasona baktılar kan sonucu çıkmadı ama sol overde 26 mm kist çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi kan sonucuna göre konusalim dedi. Daha 4 haftalık gebelik 26 mm boyutuna gelmiş midir onun kese olma ihtimali var mı acaba başına gelen var mı çok agrım var

2 test yaptim ikisi de silik daha beta çok yükselmemiş sanırım böyle silikken kese görünür mu

20211220_150327.webp
20211220_150248(0).webp

beta hcg takipleri tanı koydurtur..sol yumurtalıktaki kistin bişi anlam ifade etmiyor bence ..betada
düzensiz yükselme dış gebelik ya da bozulmuş gebelik..mecbur bhcg takibi yapacaksın

Merhaba dış gebelik geçiren hanımlar yardımcı olur musunuz? Sata göre 6 haftalık hamileyim hcg değerim düzenli artmıyor iki defa bakıldı 2800den 3400 e çıktı iki günde. Dr keseyi gördü ama dış gebelik veya değil diyemem dedi. Çok ağrın olursa acile git dedi. Sağ Bacağımda bi kaç gündür ağrı var ama çok şiddetli değil sinir sıkışması gibi kalçadan ayağıma kadar. Bazende sağ kalçamın ğstü ağrıyor belim değil ama orada bi yer anlamsız bi ağrı 🤦🏻‍♀️ Çok korkuyorum dış gebelikten. Sizde ağrı var mıydı nasıldı durumunuz? Bu arada kanamam yok gebeliği öğrenmeden önce adetim 3 4 gün gecikmişti ve bi gün süren çok az lekelenmem oldu sonra gelmedi hiç. Deneyimli olanlar dönüş yaparsa sevinirim 😕

Merhaba dış gebelik geçiren hanımlar yardımcı olur musunuz? Sata göre 6 haftalık hamileyim hcg değerim düzenli artmıyor iki defa bakıldı 2800den 3400 e çıktı iki günde. Dr keseyi gördü ama dış gebelik veya değil diyemem dedi. Çok ağrın olursa acile git dedi. Sağ Bacağımda bi kaç gündür ağrı var ama çok şiddetli değil sinir sıkışması gibi kalçadan ayağıma kadar. Bazende sağ kalçamın ğstü ağrıyor belim değil ama orada bi yer anlamsız bi ağrı 🤦🏻‍♀️ Çok korkuyorum dış gebelikten. Sizde ağrı var mıydı nasıldı durumunuz? Bu arada kanamam yok gebeliği öğrenmeden önce adetim 3 4 gün gecikmişti ve bi gün süren çok az lekelenmem oldu sonra gelmedi hiç. Deneyimli olanlar dönüş yaparsa sevinirim 😕
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun nasılsınız diye merak ettim,

Back
X