Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Gülen Tıp'a gidiyorum. Aynı problem bende de var. Eşim ve ben çalıştığımız için muayene, kontroller için falan akşam gidebileceğimiz bir doktor istiyorduk. Dr. Cenk Demir benim doktorum. Çok çok çok memnunum. İyi ki de bulmuşuz onu. Hem bilgisi, hastaya yaklaşımı, verdiği güven çok güzel, hem de çalışma saatleri çok uygun. Daha önce de yazıldığı gibi Gülen Tıp minibüs caddesi üzerinde, ulaşımı kolay.
Dünya tatlısı bir doktor :))))) En çok ta aradığımızda ona ulaşabilmemiz ... Hani derler ya üff bugün ne dicek doktor kontrolünde vsss biz diyoruz ki bugün cenk beye ne sorsakda azıcık daha kalsak![]()
bende bugün tesadüf gittim cenk beye ve çok beğendim güven hissettim gerçekten çok ilgili.gündüz 12-4 arası onko tıp merkezinde oluyo onkoya gittim ben.yine gülen tıp ta da çalışıyomuş bostancıda doğum yaptırıyomuş.peki sizlerin şuan hamilelikleri devam ediyomu yoksa doğum yaptınızmı.doğurduysanız dr dan yine memnunmusunuz :)) çok soru sordum