Acil düsüncelerinizi alayım, Lütfen?!

4
Arkadaslar Merhaba,
Yaklasık 4 ay önce ayrıldıgım sevgilimden, yeni bir iliskiye baslamis
Sevgilimden ben Ayrıldım ama barismak istedi bi sure cok uzuldu. Ciddi bir iliskimiz varken ayrilmak zorunda kaldım, Ve beni her yonden cok begenirdi. Sizce bu kadar cabuk unutmus olabilir mi?

4 ay cok da kisa bir sure degil
Unutma sureci ayrildiginizdan itibaren baslamamistir. Zaten artik eskisi gibi olmadigi icin ayrilmistir

Bana saldıran kızlaarrr. Yaraniz var ki gocunuyorsunuzz demekki:KK66:
Ben terk ettim diyorum. Evet cirkin ve beni her yonden begendigini soylemistim. Karakterim de dis gorunus vs hayrandı bana. Benim icin neler yaptigini duysaniz dudaginiz ucaklar :KK66:) Ayrıca unutmus olsa beni hala ortak tanıdıklarımıza sorup bir seyler.ogrenmeye.calismazdi:))) Ayrica guzel olanlar kotu kalpli mi oluyor kendinizi avutmayın bosuna :))) Bir de erkekler ilk dis gorunuse sonra ic guzelligine bakar siz avutun daha kendinizi. Size gore guzeller kotu oluyor. Turkiye de guzel kadin aayisi yuzde 10 oldugu icin sizin gibilerr guzeli duyuncaa hemen saldiriya gecti daha ayrintilari dinlemeden. Sizi anlayabiliyorum :KK66:)))

Sonuc itibariyla su an onunla birlikte.
Hem de cirkin bir kiz sizin yerinizi almis.
Sizden daha aziyla da olabilmis
Demek ki sahip olduğunuz ozelliklerin onun icin cok da anlami yokmus.
Sizin durumunuzdaki kadinlarin avuntusu kendini ozel ve vazgecilmez sanmak.
Ortak tanidiklara sormasindan da umut cikartmayin.
Dönse bile durum değişmeyecek neticede sizin yerinize başkasını koyabilmis.

Kardeş sen bence kendini güzel sanan ortalama yurdum kızlarından birisin. Güzelliği kafaya takmış olmanın sebebi de içten içe güzel olmadığını bilmen zaten. Herkes beni güzel buluyor 'daki "herkes" de senden nasiplenmeye çalışan meriçler muhtemelen :KK45:. Ve her ne kadar bu tabiri sevmesem de sen de kendini çok güzel sanan ortalama bir kezbansın.

Dost acı söyler. :KK14:

Back
X