Acil!!! Ense kalınlığı 6.5 mm

iyiyureklim89

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
16
1
16
36
13. Haftamda bebeğin ense kalınlığını 6.5 mm gördü doktorum çok olumsuz konuştu.ödem var dedi.sorunlu gebelik dedi karnında ölür dedi.daha sonra perinatoloji bölümüne gittim.o da kalbinde delik var büyük ihtimalle down sendromu olabilir dedi.karnimdan igneyle plasentadan örnek aldılar şimdi sonuç bekliyorum.var mı böyle olupta sağlıklı bebişi olanlar.umutlu konuşun lütfen doktorlar yeterince üzdü bizi :(

Öncelikle sakin olun rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. İkili test yaptirdiniz mi

Sonucu bekleyin. Bu forumda bu sekilde yüksek cikip normale döneen çok hikaye okudum. Rabbim büyüktür dua edin. Yazin biz de benzer seyler yasamiştik sizi anliyorum. Ödem zamanla dagilabiliyor siz stres yapmamaya calisin

Sonucu bekleyin. Bu forumda bu sekilde yüksek cikip normale döneen çok hikaye okudum. Rabbim büyüktür dua edin. Yazin biz de benzer seyler yasamiştik sizi anliyorum. Ödem zamanla dagilabiliyor siz stres yapmamaya calisin
İnşallah dağılır geçer yaa evet böyle şeyler yaşayıp iyi sonuçlanan etrafımdada var Rabbim inşallah benim bebeğimede ve bütün bebeklere sağlık versin

Amin cümlemize. Ense kalinliginin daha sonra azaldigini cok okudum forumlarda insallah sizin de sonuclariniz temiz gelir

Bizim de ultrason normaldi ama ikili test yüksek risk grubundaydı çok şükür kızım doğdu ve sağlıklı inş sizin de öyledir

13. Haftamda bebeğin ense kalınlığını 6.5 mm gördü doktorum çok olumsuz konuştu.ödem var dedi.sorunlu gebelik dedi karnında ölür dedi.daha sonra perinatoloji bölümüne gittim.o da kalbinde delik var büyük ihtimalle down sendromu olabilir dedi.karnimdan igneyle plasentadan örnek aldılar şimdi sonuç bekliyorum.var mı böyle olupta sağlıklı bebişi olanlar.umutlu konuşun lütfen doktorlar yeterince üzdü bizi :KK43:
Öncelikle inşallah bebeğin iyidir canım. Sonra evet ben böyle olup sağlıklı doğan bebekler duydum. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bütün sonuçları kötü çıkıp amniyosentez sonucu iyi çukanlar da çok var

13. Haftamda bebeğin ense kalınlığını 6.5 mm gördü doktorum çok olumsuz konuştu.ödem var dedi.sorunlu gebelik dedi karnında ölür dedi.daha sonra perinatoloji bölümüne gittim.o da kalbinde delik var büyük ihtimalle down sendromu olabilir dedi.karnimdan igneyle plasentadan örnek aldılar şimdi sonuç bekliyorum.var mı böyle olupta sağlıklı bebişi olanlar.umutlu konuşun lütfen doktorlar yeterince üzdü bizi :KK43:
Merhaba, benim de ense kalınlığı 6 üzeri çıktı ve burun kemiği oluşmamış dedi iki doktora göründüm. Harmony yest yaptırdım, ikili test yaptırdım. Sonuçları bekliyorum... çok endişeli ve üzgünüm.. benzer birşey yaşamışsınız.. sizin durumunuz ne oldu, inşallah sağlıklı ilerlemiştir bebeğiniz... bana da moral olurdu bu...

Merhaba, benim de ense kalınlığı 6 üzeri çıktı ve burun kemiği oluşmamış dedi iki doktora göründüm. Harmony yest yaptırdım, ikili test yaptırdım. Sonuçları bekliyorum... çok endişeli ve üzgünüm.. benzer birşey yaşamışsınız.. sizin durumunuz ne oldu, inşallah sağlıklı ilerlemiştir bebeğiniz... bana da moral olurdu bu...
Çok geçmiş olsun, iyi haberler alırsınız inş.
Ama perinatologlar ense kalınlığı 3.5 mm ve üzeri olunca bebeğin haftasına göre direkt cvs ya da amniyosentez öneriyor, fetal dna testi önerilmiyır bu kadar kalınlıkta.Doktorunuz önermedi mi cvs ya da amniyosentez?

Çok geçmiş olsun, iyi haberler alırsınız inş.
Ama perinatologlar ense kalınlığı 3.5 mm ve üzeri olunca bebeğin haftasına göre direkt cvs ya da amniyosentez öneriyor, fetal dna testi önerilmiyır bu kadar kalınlıkta.Doktorunuz önermedi mi cvs ya da amniyosentez?
Onu da yapıyoruz haftaya.. ben bir umut moral bulmaya çalışıyorum işte😔 siz nasıl oldunuz?

Merhaba, sizin sonucunuz ne oldu acaba? Aynı şeyi yaşıyorum şuan. Test sonuçlarım gelene kadar öleceğim sanırım.. umut arıyorum.. bebeğiniz nasıl?

Geçmiş olsun. Benzer durumu yaşıyorum. Nasilsiniz su anda ne yaptınız?

Back
X