Acil fikirlere ihtiyacım var

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.328
248
Kızlar 3 gün önce eltim doğum yaptı bugün kaynanamla anlaştık gidelim diye önceden konuştuk. Evi tam karşımda . .Hazırlandım evi topladım çocukları yıkadım giydirdim işleri hallettim hazırım aşağı indim kaynanamın misfiri gelmiş. Sadeve görüp çıkacakmış güya. Tamam dedim beklerim. Neyse bu arada saat 12 den beri hazır şekilde 2 çocukla onu beklşyorum.. Sözde misafir hemen gidecekti .arıyorum açmıyor ben 3 saattir oturmuş onu bekliyorum. Çocuklarda uyuyor onları bırakıp kaynanamın evine de gidemem ki. Şuan sinirden patlıyorum acaba üstümü çıkarıp otursam da çağırdığında ben gelmiyorum desem mi. Yoksa tripli bi şekşşde mi gitsem lütfen fikir verin ya aklımı oynatacam sünirden

Şuan geldi kızlar Hazır mısın diyor . 3 s saattir hazırım dedim

Sakin ol böyle şeyler için üzmeyin birbirinizi omunda elinde olmayan sebeple olmuş olay bence büyütmeyin derim üç günlük dünya kırgınlığa kurmaya üzmeye üzülmeye değmez

Sen gitseydin madem hazırlanmışsın.
Kvye de "anne iki çocukla fırsat bulmuşken gideyim dedim. Sen her zaman gidersin nasılsa." deseydin.

Bi de daha 3 gün olmuş ya çoluk çocuk kafası kaldırır mı ki?
Kv şimdi gitse
Sen de telefon etsen.
Rahatsız etmemek için toparlanınca ziyarete gideceğini söylesen daha güzel olmaz mı?

Ne yapsın misafirini mi kovsun? Aynı şeyi yapan kişi anneniz olsa böyle sinirlenir miydiniz? Çok beklemek istemiyorsanız anne ben geçeyim diyip gidip ziyaretinizi yapsaydınız

çok acil diye girdim

neden böyle 5 çayına gider gibi sözleştiniz ki eltiniz bir de karşınızda oturuyormuş hazırken gitseydiniz yabancı değil ki. uyku saatine de geri dönerdiniz

bunun için konu açmışsın .ha iki saat önce ha iki saat sonra.hayatı bu kadar dert etme .istersen 4 saat sonra git ama lütfen içine atma ,hatta burayada atma

Niye kv yi bekliyorsun sen çocukları alıp gitsene eltinin yanına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…