• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikirlerinize ihtiyacım var, aklım karıştı!

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
selam kızlar,hemen konuya giriyorum.görümcem bir aydır biriyle beraber evlenmeyi düşünüyorlar,bazı nedenlerden dolayı eşim ve babası bu evliliğe karşı ama görümcem ikna edebileceğini düşünüyor.ayrıca bilmedikleri birşey daha var damat adayı boşanmış biri,bizimkiler bunu duysa kıyameti koparırlar.bana göre normal ama onlara ters bu durum.görümcemle konuştuk bugün bu konudan onlara bahsetmicem,evlendikten sonra söylicem dedi.bende daha 2 günlük bir ilişkide ailesini karşısına almasının yanlış olduğunu söyledim.ayrıca ben bu duruma karşıyım eşimden gizli iş çeviriyormuş gibi bu yalana ortak olmak istemiyorum.görümcemede sinirlendim bu tavrı beni şaşırttı,hadi yıllarca sevgili olur karasevda olur neyse derim ama onunla kötü olmaktan korkuyorum.sizce bütün bunlar normalmi??kim haklı:uhm:

saklaması çok saçma. eninde sonunda çıkıcak . ailesine ya bu şekilde kabul ettirsin ya da böyle bir yalana kimseyi ortak etmesin..

Ben olsam hiç karışmam..
Kendi hayatı..
İster yalanla başlar ister gerçekle..
Bana ne?:umursamaz:

saklaması çok saçma. eninde sonunda çıkıcak . ailesine ya bu şekilde kabul ettirsin ya da böyle bir yalana kimseyi ortak etmesin..

bende bunu açıklayıp ikna etmesinden yana olduğumu söyledim ama o daha öncede böyle biri olduğunu ve ailesinin istemediğini söyledi.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyormuş..

bende bunu açıklayıp ikna etmesinden yana olduğumu söyledim ama o daha öncede böyle biri olduğunu ve ailesinin istemediğini söyledi.tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyormuş..

görümceniz kaç yaşında mesleği ne? adam kaç yaşında çocuğu var mı ? adamın mesleği ne?
ona göre yazmak istiyorum.görümceniz kararlı mı ayrıca. ne zamandır birlikteler?

sonunda ya derse senin eşine karında biliodu ona sölemiştm falan die
sonra siizin aranız kötü olmasın:1no2:

banane diyemiyorum çünkü eşimle bende kötü olabilirim..

Neden kötü olasınız ki?
Sizi ilgilendiren durum ne ki?
Adam önce kendi kardeşine abilik yapsın,derdini dinlesin..
Kızcağız korkusundan yalan söylemeyi düşünüyor..

görümceniz kaç yaşında mesleği ne? adam kaç yaşında çocuğu var mı ? adamın mesleği ne?
ona göre yazmak istiyorum.görümceniz kararlı mı ayrıca. ne zamandır birlikteler?

şubatta 25 oluyor,bana kararlıyım diyor ama bilemem,mesleği bir mağazada muhasebeci.adamda müşterisi zaten,32 yaşında çocuğu yok.kafeteryamı ne işletiyormuş kendi işi.dediğim gibi bir aylık bir ilişki ne olduğunuda bilmiyorum.

ya bir aylık ilişkiyi ne çabuk evliliğe taşıdılar hayret bişey. bide sizi geriyo. bence diyinki ya ailesinden bişey gizlemicek ya da sizinle paylaşmıcak. yalanına sizi ortak etmicek. ayrıca çocukta değil dicem görümcenize ama 1 ayda evlenmeye kadar getirmiş. ben bile 4 yıl bekledim enterasan..
yok illada seviyorum diyosa evlencem diyosa ailesine açıkça söylesin. neticede çocuğu yok adamın. evlenip boşanmak gayet doğal.aşsınlar bunları yarın ne olacağınıda bilemezler. kendi oğullarıda , kızlarıda boşanmış olabilir allah korusun...

bence söyleyin eşinize...çünkü sizinde bildğinizi öğrendiğinde sizide suçlayacaktır..işyerinden arkadaşım evlenmiş boşanmıştı... yeni bir kız arkadaşı oldu... bizide tanıştırdı kız işyerine gelip gidiyordu ablasıyla.. ama hala bilmiyorlardı çocuğun evlenip boşandığını...biz arkadaşa söylemesi konusunda ısrar ediyorduk ama o kızın durumu bildiğinde ayrılcağını filan düşündü.bizede sakın bahsetmeyin dedi....neyse bir süre sonra çocuk kıza boşandığını söylemiş ablası filanda öğrenmişti...yine bir gün geldiklerinde ablası laf dokundurup durdu siz biliyordunuz neden söylemediniz gibilerinden... bizi suçlar gibi konuştu...arada kalmış gibi hissettik kendimizi sizde hiç suçunuz yokken bu şekilde arada kalmayın...

kızlar ayrıca ben yine görümcemden yanayım ama olucaksada yalansız dolansız olsun.ben onada dedim açıkla öyle kabul ettir bekle dedim.o da kesinlikle kabul etmezler dedi..

gorumcenız ailesının huyunu bılıyokı bu sekılde davranıyo bence sız karısmayın cunku bu gorumcenızın ozel hayatıdır..
ailede sıze guvemıskı sızı arkadas gormus kı anlatmıs sıze ..
gorumcenız 25 yasında bı bayan ne yapıcagnı gayet ıyı bılıyordur..

siz karışmayın diyecem ama görümceniz evlenir, adamın sonradan dul olduğu anlaşılır ve sizin bunu önceden bildiğiniz ortaya çıkarsa hiç huzurunuz kalmaz benden söylemesi..

bencede gerek yok kocanla falan aranı bozmaya söle derim hem görümceni kurtarmıs olursun hemde arkadan iş ceviren biri olmaktan eşinin gözünde güvensiz biri olma derim güven önemlii

sonradan ortaya çıktığında, sizin en baştan bildiğinizde öğrenilirse çok fena arada kalırsınız bence...

öbür aylarda belki bu ilişki bile kalmaz,daha 1 ay olmuş,pembe gözüküyordur şimdi onlara herşey.Ailesinden saklamamalı tabiikide ,saklanan şeyler hep daha önemliymiş gibi olur ,açıklayınca daha çok can sıkar.Ailesinin güveni sarsılır.Zaten boşanmış olsa bile mutlaka ortaya çıkar.Kendi ailem için en azından öyle.Bize gelipte Zeynebi sevdim ,istiyorum ,aa tabi madem sevdiniz hayırlısı olsun denmez,tanımaya çalışılınır,kimdir nedir araştırılır... Yani konu mevzusu kız ben olsam mutlaka ortaya çıkardı.

Back
X