bugun 32 haftalık oldum dk gıttım suyuna gelışımıne baktırayım diye...dk dedıkı bebegın idrar torbasının altında siyah bı leke görüyorum dedi detaylı ultrasona gıt içimiz rahat etsın bakalım dedı normalde hep özele gıttım hiç bi sorun yoktu ilçede oturdugum için arada burayada gıdıyorum... haftaya bursaya özele gıdecegım ama korkuyorum acaba olurya benım gıbı sorun yaşayan annele oldumu...şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsun arkadaşım umarım ciddi bir durum değildir daha önce ayrıntılı ultrasona girdin mi 20. haftalarda falan? Yani kötü birşey olsaydı bu zamana kadar görülürdü diye düşünüyorum.. Bende bursa'da oturuyorum kime gidiyorsun?
Jimer hastanesinin ayrıntılısı güzel ben orada yaptırmıştım biraz pahalı ama aklında bulunsun.. Birde daha ciddi bir sorun olursa Prof. Dr. Yalçın Kimya'yı öneririm sorunlu gebelikleri takip ediyor ben bir sorunumdan dolayı ona gitmiştim muayenesi ciddi derece çok pahalı ama insanın gözü bazen hiç birşey görmüyor inşallah hiç ihtiyacınız olmaz.. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Şu süreci atlatmak yavruma kavuşmak istiyorum bende sağsağlim..
saol cnm tavsiyelerin için inşallah ihtiyacım olmaz dedın gibi ama aklımda bulunsun gene...allah günah yazmasın ama ben çok sıkıldım bu süreçten...çünkü hergün başka bi soru işaretiyle uyanmaktan çooookkkkk yoruldum sag salim kucagımıza alırız inşallah kuzularımızı:...
saol cnm tavsiyelerin için inşallah ihtiyacım olmaz dedın gibi ama aklımda bulunsun gene...allah günah yazmasın ama ben çok sıkıldım bu süreçten...çünkü hergün başka bi soru işaretiyle uyanmaktan çooookkkkk yoruldum sag salim kucagımıza alırız inşallah kuzularımızı:...
Aynen bende hep korka korka gidiyorum doktora birşey çıkarmı birşey olur mu diye.. Hamileliğin çok güzel olduğunu çok zevkli olduğunu söyleyenler var.. Ben hiç öyle hissedemedim malesef tek güzelliği evladını içinde taşımak ama hep kaygılı geçiriyorum..