Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur canım. Hormonlardan kabız ya da ishal olabilirsin. Ben adet olmadan aynısını yaşayıp ishal olurdum. Gebe kaldım hala aynı. Adet belirtilerinden bir farkı yok zaten gebelik belirtisinin. Herkese göre değişiyor.Merhaba arkadaslar Gebeligin Ilk haftlarinda kasiklarinda guruldama bagirsak sesleri bagirsak hareketleri olan oldu mu? Ya normalde bu benim adet belirtim.. 4 haftalik gebeyim ama kasiklarimda surekli bir bagirsak sesi guruldama gibi sesler oluyor
Ishal veyatta kabizlik yok ama surekli karnimda değil ama kasiklarimda bir guruldama var.. normalde bu benim adet belirtim adet olmadan 2 gun once felan baslardi sonra adet olurdum onceden boyle birsey yoktu hic ama 3 4 aydir bu durumu yaşıyorum..Olur canım. Hormonlardan kabız ya da ishal olabilirsin. Ben adet olmadan aynısını yaşayıp ishal olurdum. Gebe kaldım hala aynı. Adet belirtilerinden bir farkı yok zaten gebelik belirtisinin. Herkese göre değişiyor.
Anladım canım, yani ishal olursan da korkma ya da kabız, normal demek istiyorum :) ben hala adet belirtilerimi ara ara yaşıyorum.Ishal veyatta kabizlik yok ama surekli karnimda değil ama kasiklarimda bir guruldama var.. normalde bu benim adet belirtim adet olmadan 2 gun once felan baslardi sonra adet olurdum onceden boyle birsey yoktu hic ama 3 4 aydir bu durumu yaşıyorum..
Senindemi benim gibi kasıklarinda gurulduma sesi oluyor canim ? Resmen disardan duyuluyor ses.. karnim değil ama kasiklarim herkesede tuhaf geliyorOlur canım. Hormonlardan kabız ya da ishal olabilirsin. Ben adet olmadan aynısını yaşayıp ishal olurdum. Gebe kaldım hala aynı. Adet belirtilerinden bir farkı yok zaten gebelik belirtisinin. Herkese göre değişiyor.
Evet adet zamanımda olurdu hala oluyor. Aslında o kasıklarda değil bağırsaklarda oluyor da insana kasıklar gibi geliyor :) hormonlardan dolayı oluyor canını sıkma. Vücudun gebeliğe alışınca geçecek.Senindemi benim gibi kadınların da gurulduma sesi oluyor canim ? Resmen disardan duyuluyor ses.. karnim değil ama kasiklarim herkesede tuhaf geliyor
Ayyyy icime su serptin gercekten canim benim.... Allah razi olsun.. nasil morelim bozuluyirdu adetmi olacam acaba diye bide kan degerimde düşük cikti tamdan morelim bozuldu daha dün ogrendim ben hamile oldugumu normelde son adet tarihim 27 kasim 30 31 gunde bir oluyorum ama bu ay 4 gün erken yumurtladim oyuzden 25 aralik diye hesapliyorim adetimi dunde beta 50.14 cikti doktorda kimyasal olabilir 1 hafta sonra belli olur dediEvet adet zamanımda olurdu hala oluyor. Aslında o kasıklarda değil bağırsaklarda oluyor da insana kasıklar gibi geliyor :) hormonlardan dolayı oluyor canını sıkma. Vücudun gebeliğe alışınca geçecek.
Allah’ın izniyle kucağına alırsın inşallah canım korkma insan sürekli kötüyü düşünüyor biliyorum ama sonuçta kimyasal her gebelikte bir ihtimal, düşün de öyle illa benim basıma gelecek diye düşünme. Adet belirtilerin neyse hamilelik belirtilerinde aynısı oluyor o yüzden belirtiler herkese göre değişiyor atıyorum senin kasıkların ağrıyor mesela benim belim.... inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğineAyyyy icime su serptin gercekten canim benim.... Allah razi olsun.. nasil morelim bozuluyirdu adetmi olacam acaba diye bide kan degerimde düşük cikti tamdan morelim bozuldu daha dün ogrendim ben hamile oldugumu normelde son adet tarihim 27 kasim 30 31 gunde bir oluyorum ama bu ay 4 gün erken yumurtladim oyuzden 25 aralik diye hesapliyorim adetimi dunde beta 50.14 cikti doktorda kimyasal olabilir 1 hafta sonra belli olur dedi
Oldu oldu, hatta millet hamileyken genelde kabız olur ben ishal gibi oldum hep.Merhaba arkadaslar Gebeligin Ilk haftlarinda kasiklarinda guruldama bagirsak sesleri bagirsak hareketleri olan oldu mu? Ya normalde bu benim adet belirtim.. 4 haftalik gebeyim ama kasiklarimda surekli bir bagirsak sesi guruldama gibi sesler oluyor
Cok tesekkur ederim canim benim guzel yorumun icin.. Rabbim senide saglikla bebegine kavustursin zamani geldigindeAllah’ın izniyle kucağına alırsın inşallah canım korkma insan sürekli kötüyü düşünüyor biliyorum ama sonuçta kimyasal her gebelikte bir ihtimal, düşün de öyle illa benim basıma gelecek diye düşünme. Adet belirtilerin neyse hamilelik belirtilerinde aynısı oluyor o yüzden belirtiler herkese göre değişiyor atıyorum senin kasıkların ağrıyor mesela benim belim.... inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine ❤
Yok canim bende ne ishal nede kabizlik oldu zaten bu kasiklarda guruldama olayini 3 4 aydir yasiyordum ve adet belirtimdi simdide kasiklarimda guruldama bagirsak hareketleri olunca cok morelim bozuldu acikcasi..Oldu oldu, hatta millet hamileyken genelde kabız olur ben ishal gibi oldum hep.
Evet benimde regl dönemindeki gibi bağırsak hareketlerim fazlalaşmıştı ciddi bi gaz oluşmuştu ve ishal olmuştumMerhaba arkadaslar Gebeligin Ilk haftlarinda kasiklarinda guruldama bagirsak sesleri bagirsak hareketleri olan oldu mu? Ya normalde bu benim adet belirtim.. 4 haftalik gebeyim ama kasiklarimda surekli bir bagirsak sesi guruldama gibi sesler oluyor
Bnmde ishalim var 3 gündür sürekli gacur gucur ediyor adetim 1 gün gecikti göğüslerim çok açıyor sizin nasıl olduCok tesekkur ederim hepinize yorumlariniz icin cok korkmustim
Normal canım bendede oluyor bazen konuşuyor resmen dile gelıyorMerhaba arkadaslar Gebeligin Ilk haftlarinda kasiklarinda guruldama bagirsak sesleri bagirsak hareketleri olan oldu mu? Ya normalde bu benim adet belirtim.. 4 haftalik gebeyim ama kasiklarimda surekli bir bagirsak sesi guruldama gibi sesler oluyor