Acil Gebelik Şekeri İçin Anadolu Yakasında Doktora Gidenler

bozden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
60
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar,

26 haftalığım, 2 gün önce 100 gr. şeker yüklemem yapıldı ve yüksek çıktı.Şimdi diyet için doktor bulmam lazım.Aslında diyetisyen mi yoksa ekdokrin uzmanı mı bulmam gerek bilmiyorum :50: İstanbul Anadolu yakasında diyetisyen yada endokrin doktoru var mı bildiğiniz ? Dieyete bir an önce başlamam gerektiğinden yardımlarınızı rica ediyorum.

cnm öncelikle çok geçmiş olsun.
bendede hamileyken gebelik şekeri çıkmıştı.
ben diyetisyene gittim ve diyetisyenin verdiği listeye göre beslendim.
pendik te olduğum için buradaki özel bir hastanenin diyetisyenini tercih ettim.
sen de hangi semtteysen oraya yakın bir hastaneye başvurabilirsin.sevgilerle...

cnm geçmiş olsun.
bendede var aynı durum.ben avrupa yakasında oturuyorum ama bana doktorum araştırma hastanelerinde diabet bölümleri var onlardan birini tercih et demişti.ben cerrahpaşa tıp fakültesine gidiyorum.gebelik şekerim var deyince hemende aldılar randevu bile almadan gittim.bi diyet listesi verdiler.şeker ölçüm aletide aldırdılar.şimdi sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk şekerimi ölçüyorum not ediyorum haftada bir kontrolüm var.ölçümlerim sınırın altında olduğundan insüline gerek duymadılar diyetle kontrol altında tutuyorum şuan.
merak etme cnm eğer diyetine uyarsan halolur şekerin.

teşekkürler kızlar bende Sema hastanesine gittim.Diyetisyen Hayrettin Bey gayet ilgiliydi diyetlistemi ve ölçüm cihazını verdiler bende başladım şimdi.Şuan ölçümler iyi gidiyo maşallah.Umarım hepimiz sorunsuz son haftaya gelip sağlıklı bebeklerimizi alırız biran önce kucağımıza :)

Back
X