- 3 Ekim 2024
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Benkader97
-
Evet hamilesin sağlıkla gelsinkızlar aanlayamadım hamilemiyim değilmiyim
Malesef canım hamile değilsin bende geçen ay 2 çıktı sonradan regl oldum. Ama erken verdiysen belki yeni olduğu için düşüktür sonradan yükselir ama şu an negatif beşin altı negatifkızlar aanlayamadım hamilemiyim değilmiyim
Ama sanki 2 degil de 2300 gibi nokta var virgül değilMalesef canım hamile değilsin bende geçen ay 2 çıktı sonradan regl oldum. Ama erken verdiysen belki yeni olduğu için düşüktür sonradan yükselir ama şu an negatif beşin altı negatif
Ben daha önce dış gebelik geçirdim en son kan testi verdiğimde iki bindi 2989. 8 şekilde yazılıydı yani noktanın önündeki sayı diye biliyorum ondan dolayı öyle düşünüyorum yanlış da biliyor olabilirimAma sanki 2 degil de 2300 gibi nokta var virgül değil
Bu negatif demek oluyor galiba çünkü nokta virgül falan olmuyor pozitif oluncakızlar aanlayamadım hamilemiyim değilmiyim
Aa doğru olabilir ben de çok hakim değilim bu sonuçlara, çok kafa karıştırıyor 2yse 2 2000se 2000 yazmak çok mu zor anlamadım niye böyle alengirli şeyler yazıyorlar kiBen daha önce dış gebelik geçirdim en son kan testi 2989. 8 di yani noktanın önündeki sayı diye biliyorum ondan dolayı öyle düşünüyorum yanlış da biliyor olabilirim
Yok canım düşmemişEnabıza da baksana oraya düşmüş mü
Bende bilmiyorum çok zor anlamak her laboratuvar da aynı değil tabi belki orda iki bin de yazılmış olabilir. E nabızda referans dışı yazıyorsa zaten hamilelik var demekAa doğru olabilir ben de çok hakim değilim bu sonuçlara, çok kafa karıştırıyor 2yse 2 2000se 2000 yazmak çok mu zor anlamadım niye böyle alengirli şeyler yazıyorlar ki
Aynen enabıza düşmüş mü diye o yüzden sormuştum orası daha anlaşılır oluyorBende bilmiyorum çok zor anlamak her laboratuvar da aynı değil tabi belki orda iki bin de yazılmış olabilir. E nabızda referans dışı yazıyorsa zaten hamilelik var demek
Aynen öyle inşallah vardırAynen enabıza düşmüş mü diye o yüzden sormuştum orası daha anlaşılır oluyor
Canim galiba yukarıdaki arkadasin dedigi gibi noktanın solundaki sayı esas alınıyor 2 negatif demek ama emin de olamadım benim de kafam karıştıÇok kafam karıştı
Teşekkürker kızlarAa doğru olabilir ben de çok hakim değilim bu sonuçlara, çok kafa karıştırıyor 2yse 2 2000se 2000 yazmak çok mu zor anlamadım niye böyle alengirli şeyler yazıyorlar ki
Evet gecikti ve rahim filmi çektirmiştim geçen ayCanim galiba yukarıdaki arkadasin dedigi gibi noktanın solundaki sayı esas alınıyor 2 negatif demek ama emin de olamadım benim de kafam karıştıadetin gecikti mi
Üzülme bu ay olmazsa öbür ay olur inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin canımEvet gecikti ve rahim filmi çektirmiştim geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?