Acil gebelik test sonucuma bakarmısınız

Benkader97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
5
0
1
27
kızlar aanlayamadım hamilemiyim değilmiyim

Eklentiler

• 1000121378.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 52
Malesef canım hamile değilsin bende geçen ay 2 çıktı sonradan regl oldum. Ama erken verdiysen belki yeni olduğu için düşüktür sonradan yükselir ama şu an negatif beşin altı negatif
Ama sanki 2 degil de 2300 gibi nokta var virgül değil

Ama sanki 2 degil de 2300 gibi nokta var virgül değil
Ben daha önce dış gebelik geçirdim en son kan testi verdiğimde iki bindi 2989. 8 şekilde yazılıydı yani noktanın önündeki sayı diye biliyorum ondan dolayı öyle düşünüyorum yanlış da biliyor olabilirim

Ben daha önce dış gebelik geçirdim en son kan testi 2989. 8 di yani noktanın önündeki sayı diye biliyorum ondan dolayı öyle düşünüyorum yanlış da biliyor olabilirim
Aa doğru olabilir ben de çok hakim değilim bu sonuçlara, çok kafa karıştırıyor 2yse 2 2000se 2000 yazmak çok mu zor anlamadım niye böyle alengirli şeyler yazıyorlar ki

Aa doğru olabilir ben de çok hakim değilim bu sonuçlara, çok kafa karıştırıyor 2yse 2 2000se 2000 yazmak çok mu zor anlamadım niye böyle alengirli şeyler yazıyorlar ki
Bende bilmiyorum çok zor anlamak her laboratuvar da aynı değil tabi belki orda iki bin de yazılmış olabilir. E nabızda referans dışı yazıyorsa zaten hamilelik var demek

Bende bilmiyorum çok zor anlamak her laboratuvar da aynı değil tabi belki orda iki bin de yazılmış olabilir. E nabızda referans dışı yazıyorsa zaten hamilelik var demek
Aynen enabıza düşmüş mü diye o yüzden sormuştum orası daha anlaşılır oluyor

2.3ten az demek istiyor , pozitif olsa başındaki daha az işareti olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…