Benim düşük tansiyon ve kansızlık problemim var 1 kat merdiven çıksam 2 saat koşmuş gibi nefes alıyorum. Azıcık hareket edeyim ayakta durayım hemen kalbim çarpar nefesim kesilir. Ama vitamin eksikliğimde biraz fazla. Belki arkadaşında böyle birşeyi vardır. Doktora sorması en doğrusu tabi
Vucut cift metabolizma oldugu icin carpinti nefessiz kalma oluyor
Heyecanla birsey anlatamazdim
Bir odadan digerine gecerken nefes nefese kalirdim
Yemek bile zor yerdim
Allah yardim etsin tum hamilelere
Bende gebeliğimde yaşamıştım. Kadındoğum uzmanım sürekli normal gebelikte dedi. Sonra ben dayanamayıp dahiliyeye gittim o da aşırı çarpıntın var diyip ekg çekti ve hemen kardiyolojiye yönlendirdi. Orda da eko çekildi ve holter takıldı. Sonuç normal değilmiş. Tamam bir yere kadar normal ama benim holterde 186 ları görmüştü. İlaç kullanmak zorunda kalmıştım. İhmal etmeyin ve bir kardiyolojiye görünün bence.
37. Haftamdayım bende böyle hızlı nefes alıp verme durumu var bir şey anlatırken çok yoruluyorum mutfağa gidip gelsem hoh hoh oluyorum falan ama ciddi bir nefes darlığı varsa dizi rahatsız ediyorsa çok gidin doktora bir söyleyin bu durumu derim ihmale gelmez Allah korusun. Birde bu durum bende 1 haftadır falan var öncesinde yoktu