Aşılama Acil Gonal f

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

purplet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
151
62
18
Merhaba ben Gonal f iğnemi saatinden 25 dakika geç vurdum ve bu 25 dakika iğne dolaptan dışarıdaydı bir sorun olur mu lütfen acil dönüş yapın.

Merhaba ben Gonal f iğnemi saatinden 25 dakika geç vurdum ve bu 25 dakika iğne dolaptan dışarıdaydı bir sorun olur mu lütfen acil dönüş yapın.
Bir sorun olmaz canım bir dahakine daha dikkat edersin. Bende iğnemi iş yerinde yapıyordum maalesef 5-10 dk geç kaldığı da oluyordu zaten çantamda taşıyordum gerçi buz torbasıyla koyardım ama yine de dışarda sayılır saatlerce çantamda kalıyordu

Normalde çok titizlikle yapıyorum ama dün gece ayak parmağımı çatlattım o an karışıklığa denk geldi. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, içim rahatladı.

Normalde çok titizlikle yapıyorum ama dün gece ayak parmağımı çatlattım o an karışıklığa denk geldi. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, içim rahatladı.

Unutmamak için alarm kurabilirsin canım tedavin hayırlı olsun

Teşekkür ederim kurdum bileee inşallah hayırla sonuçlanır. Bu arada senin tedavin nasıl sonuçlandı?
Ben aşılamada da gonal f kullanmıştım ama başarısız olmuştu tüp bebekte de kullandım çok şükür şuan 10 haftalık hamileyim rabbim herkese nasip etsin

Ben aşılamada da gonal f kullanmıştım ama başarısız olmuştu tüp bebekte de kullandım çok şükür şuan 10 haftalık hamileyim rabbim herkese nasip etsin
Yaaaaa çok mutlu oldum Rabbim bu güzel süreci en harika şekilde yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. Amin, bizlere de nasip olsun inşallah.

Yaaaaa çok mutlu oldum Rabbim bu güzel süreci en harika şekilde yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. Amin, bizlere de nasip olsun inşallah.
Amin en kısa zamanda sana da nasip etsin . Senin tedavin ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…