Acil hamile miyim?

SarLaleler1149

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
11
12
8
28
Şuan doktoru bekliyorum ama çok sabırsızım. Sizce hamile miyim? İdrar tahlili verdim.

Eklentiler

• A8E8C4EA-4CE7-4713-A4FF-F9FD574F10AA.webp
    A8E8C4EA-4CE7-4713-A4FF-F9FD574F10AA.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 74
Idrar tahlili sadece
Gebeliğe kan testiyle bakıyorlar genelde

Kan tahlilide verdim laboratuvar da sorun çıkmış. Şimdi laboratuvarı aradılar. Herkesin sonucu çıktı. Aksilik ya bir benim sonucum çıkmadı. 2 saat bekledk sonuçları, 20 dakika daha bekleyin diyorlar😔😔 dua edin hamileliği çok istiyorum

İnşallah hayırlı haberi alırsın 🙏 paylaş bizimlede

Kan tahlilim çıktı. Hamileyimm 😇😇 çok dalgacı bir doktora denk geldim. 6 haftalık hamileyim. Ultrason kağıdı vermediler acil olduğu için. Detaylı bilgi alamadım. Yarın özel hastaneye gideceğim. Allahım isteyen herkese versin ☺️

Kan tahlilim çıktı. Hamileyimm 😇😇 çok dalgacı bir doktora denk geldim. 6 haftalık hamileyim. Ultrason kağıdı vermediler acil olduğu için. Detaylı bilgi alamadım. Yarın özel hastaneye gideceğim. Allahım isteyen herkese versin ☺
Gözün aydın canım 😍

Kan tahlilim çıktı. Hamileyimm 😇😇 çok dalgacı bir doktora denk geldim. 6 haftalık hamileyim. Ultrason kağıdı vermediler acil olduğu için. Detaylı bilgi alamadım. Yarın özel hastaneye gideceğim. Allahım isteyen herkese versin ☺
Hadi hayirli olsun 😍

Bu dönemde özeller bile karışık devleti düşünemiyorum ama tabi en iyisi

Back
X