Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bat ne demek ben bilmiyorum ki ben kan verdim 55 çıktı . Gebelik var gibi doktora gittim çok erken gelmişsin dddi haftaya gel dedi.regl gecikme tarihi bile gelmedi henüz. Regle iki gün var ama az önce tuvalette pembe leke gördüm aşırı yıkıldım. Yerleşme mi yoksa başka bişey mi anlamadım ben.
Bat ne demek ben bilmiyorum ki ben kan verdim 55 çıktı . Gebelik var gibi doktora gittim çok erken gelmişsin dddi haftaya gel dedi.regl gecikme tarihi bile gelmedi henüz. Regle iki gün var ama az önce tuvalette pembe leke gördüm aşırı yıkıldım. Yerleşme mi yoksa başka bişey mi anlamadım ben.
Üç aydır var özenli şekilde. İnşallahh… dediğim gibi hem çift çizgi hemde hormon testi 55 çıkınca ben hamile olduğumu düşündüm ama bugün pembe leke beni yıktı.adet yada düşük tarzı bişey mi acaba inşallah yerleşmedir..