Kızlar selam. 17 Martta 5 günlük klomenden sonra ovitrelle iğne vuruldum. Bu sabah gebelik testi yaptım fotoğraftaki gibi varla yok arasında çıktı. Sizce hamile miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanki silik olarak görünüyorKızlar selam. 17 Martta 5 günlük klomenden sonra ovitrelle iğne vuruldum. Bu sabah gebelik testi yaptım fotoğraftaki gibi varla yok arasında çıktı. Sizce hamile miyim?
adetinize kaç gün varBana da öyle geldi ama emin olamadım sevinsem mi diye :)
Ovitrelle yaklasik 13 gun testte yalanci pozitif cikarir bunu hesab alarak 15. Gunde falan test yapmalisiniz yada direk kan verinKızlar selam. 17 Martta 5 günlük klomenden sonra ovitrelle iğne vuruldum. Bu sabah gebelik testi yaptım fotoğraftaki gibi varla yok arasında çıktı. Sizce hamile miyim?
ıgneden sonra kacıncı gun canım bugun ?Haklısınız işte olmasını dört gözle bekleyince en ufak bir şeyden umutlanıyoruz Rabbim hayırlısını versin![]()
12. Günüm bugünıgneden sonra kacıncı gun canım bugun ?
3-4 dakikada çıktıhemen böyle mi çıktı bekledikten sonra mı çıktı bu çizgi
ınsallah bebıstır kuzum, benımde 8.gun bugun12. Günüm bugün
İnşallah canım Allahım kucağımızı doldursunınsallah bebıstır kuzum, benımde 8.gun bugun
amınn kuzum,İnşallah canım Allahım kucağımızı doldursun![]()
İnşallah yarın doktora gidiyorumamınn kuzum,
bnde sabha bı baktım cok cok sılıktı 8.gün ıgne sonrası.
sen once negatııfı gorduysen bu bebiş olabilir :)
erken gebelik testi almışsın net şekilde çıkması lazım dı ya benim de geçen ay aynısı oldu sonra adet gördüm 2 gün sonra tekrar yap varsa bu sefer belli olur3-4 dakikada çıktı