Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin olmak için kan testi verebilirsin. Eğer maddi durumun uygunsa amerikaya giden testi yaptırabilirsin. Nifty testi. İçin rahat eder. Ben de yaptırmıştım. Hakkında hayırlısı olsun.merhaba kızlar hiç iyi değilim hiç ...kaç gündür İnterneten çıkamıyorum araştırmaktan sonuçtan anlayan varsa lütfen dönüş yapsın... Doktor yüzde 10 risk gördü kanda ama ultrason için normal dedi size çok ihtiyacım var kızlar
Maddi açısından değilde sonrasıEmin olmak için kan testi verebilirsin. Eğer maddi durumun uygunsa amerikaya giden testi yaptırabilirsin. Nifty testi. İçin rahat eder. Ben de yaptırmıştım. Hakkında hayırlısı olsun.
Siz anlıyor musunuz çokmu yüksek... o değer dediğiniz hangisi oluyor yani hangi rakam nifty önerdi önce sonra amniyosentez yaptiracakmışım ya banada saçma gelen mevzu o oldu zaten 3 teste riskli çıkarsa o zaman evet bu çocuk engellidir diyebiliriz aldirabiliriz dediRisk değerin üzerinde çıkmış ama bu demek değil ki kesin down olacak diye bir şey yok tabi ki bu tarama testi. Emin olmak için amniyosentez önermiş olmalı doktorunuz yoksa gebeliğiniz stresten daha kötü etkilenir
Benim etrafimdada çok duydum bu şekilde allahim sabirlarin en güzelini versin o hamilelik süreci nasıl geçer bende öyle düşünüyorum yaradandan gelen herşey başım gözüm üstüne fakat bu belirsizlik insanı yoruyor ne olur dua edin benim içinMerhaba, benim bir tanıdığıma %99 down sendromlu dediler oda tabi ki takdir Rabbimin dedi ve hiç ekstra bir şey yapmadı bebek doğdu ve gayet sağlıklı neden bilmiyorum ama devlet hastanesinde yapılan çoğu test bu şekilde çıkıyor.
Sınır değer 250 de 1 dir. Sizin bu değerin üstünde 118 de 1 çıkmış olasılığınız. Ama çok daha düşük değer çıkanlarda bile down çıkmayabiliyor dediğim gibi bu tanılama testi değil hemen moralinizi bozmayın. Amniyosentezde belli bir miktar düşük tehlikesi olduğundan dolayı önce nifty önermiştir doktor. O riskli çıkarsa yaptıralım demiş inşallah temiz gelir gönlünüzü ferah tutunSiz anlıyor musunuz çokmu yüksek... o değer dediğiniz hangisi oluyor yani hangi rakam nifty önerdi önce sonra amniyosentez yaptiracakmışım ya banada saçma gelen mevzu o oldu zaten 3 teste riskli çıkarsa o zaman evet bu çocuk engellidir diyebiliriz aldirabiliriz dedi
Bence mutlaka yaptırın cana kıymaktan ziyade tabi ki kıymayın ama bu şekilde hamileliğiniz daha zor geçer sizin için en azından bilerek hamileliğinizi geçirirseniz bebeğiniz doğduğunda psikolojinizi ona hazırlamış olursunuz lohusalık psikolojisi ve diğer türlüsünün psikolojisi daha ağır gelebilir. Bende bir sürü okudum kesin down sendromlu dedikleri bebekler bile gayet sağlıklı doğabiliyor bu ikili test sonuçlarına göre çokta moralinizi bozmayın ama nifty testi yaptırarak %99 oranında doğru sonucu öğrenir içiniz rahat olur. Sağlıkla gelsin inşallahMaddi açısından değilde sonrasıben bu cana kıyamam hepimizin hakkında hayırlısı olsun dua edin bana olurmu
Nifty testi 2 haftada çıkıyor. Sonuca göre hareket edersin. Şimdiden üzülerek de ona kıymış oluyorsun. Allah hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Maddi açısından değilde sonrasıben bu cana kıyamam hepimizin hakkında hayırlısı olsun dua edin bana olurmu
Ultrasonda normalse hiçbir şeycik yoktur korkma allahın izniylemerhaba kızlar hiç iyi değilim hiç ...kaç gündür İnterneten çıkamıyorum araştırmaktan sonuçtan anlayan varsa lütfen dönüş yapsın... Doktor yüzde 10 risk gördü kanda ama ultrason için normal dedi size çok ihtiyacım var kızlar
Ultrasonda normalse hiçbir şeycik yoktur korkma allahın izniyle