Acil !!! Ikili test hakkında

Pirpizek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
123
40
48
34
merhaba kızlar hiç iyi değilim hiç ...kaç gündür İnterneten çıkamıyorum araştırmaktan sonuçtan anlayan varsa lütfen dönüş yapsın... Doktor yüzde 10 risk gördü kanda ama ultrason için normal dedi size çok ihtiyacım var kızlar

Eklentiler

• IMG-20231025-WA0006.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 65
Emin olmak için kan testi verebilirsin. Eğer maddi durumun uygunsa amerikaya giden testi yaptırabilirsin. Nifty testi. İçin rahat eder. Ben de yaptırmıştım. Hakkında hayırlısı olsun.

Risk değerin üzerinde çıkmış ama bu demek değil ki kesin down olacak diye bir şey yok tabi ki bu tarama testi. Emin olmak için amniyosentez önermiş olmalı doktorunuz yoksa gebeliğiniz stresten daha kötü etkilenir

Merhaba, benim bir tanıdığıma %99 down sendromlu dediler oda tabi ki takdir Rabbimin dedi ve hiç ekstra bir şey yapmadı bebek doğdu ve gayet sağlıklı neden bilmiyorum ama devlet hastanesinde yapılan çoğu test bu şekilde çıkıyor.

Emin olmak için kan testi verebilirsin. Eğer maddi durumun uygunsa amerikaya giden testi yaptırabilirsin. Nifty testi. İçin rahat eder. Ben de yaptırmıştım. Hakkında hayırlısı olsun.
Maddi açısından değilde sonrası ben bu cana kıyamam hepimizin hakkında hayırlısı olsun dua edin bana olurmu

Siz anlıyor musunuz çokmu yüksek... o değer dediğiniz hangisi oluyor yani hangi rakam nifty önerdi önce sonra amniyosentez yaptiracakmışım ya banada saçma gelen mevzu o oldu zaten 3 teste riskli çıkarsa o zaman evet bu çocuk engellidir diyebiliriz aldirabiliriz dedi

Benim etrafimdada çok duydum bu şekilde allahim sabirlarin en güzelini versin o hamilelik süreci nasıl geçer bende öyle düşünüyorum yaradandan gelen herşey başım gözüm üstüne fakat bu belirsizlik insanı yoruyor ne olur dua edin benim için

Sınır değer 250 de 1 dir. Sizin bu değerin üstünde 118 de 1 çıkmış olasılığınız. Ama çok daha düşük değer çıkanlarda bile down çıkmayabiliyor dediğim gibi bu tanılama testi değil hemen moralinizi bozmayın. Amniyosentezde belli bir miktar düşük tehlikesi olduğundan dolayı önce nifty önermiştir doktor. O riskli çıkarsa yaptıralım demiş inşallah temiz gelir gönlünüzü ferah tutun

Maddi açısından değilde sonrası ben bu cana kıyamam hepimizin hakkında hayırlısı olsun dua edin bana olurmu
Bence mutlaka yaptırın cana kıymaktan ziyade tabi ki kıymayın ama bu şekilde hamileliğiniz daha zor geçer sizin için en azından bilerek hamileliğinizi geçirirseniz bebeğiniz doğduğunda psikolojinizi ona hazırlamış olursunuz lohusalık psikolojisi ve diğer türlüsünün psikolojisi daha ağır gelebilir. Bende bir sürü okudum kesin down sendromlu dedikleri bebekler bile gayet sağlıklı doğabiliyor bu ikili test sonuçlarına göre çokta moralinizi bozmayın ama nifty testi yaptırarak %99 oranında doğru sonucu öğrenir içiniz rahat olur. Sağlıkla gelsin inşallah

Nifty testi 2 haftada çıkıyor. Sonuca göre hareket edersin. Şimdiden üzülerek de ona kıymış oluyorsun. Allah hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Ultrasonda normalse hiçbir şeycik yoktur korkma allahın izniyle

Kızlar kusura bakmayın bildirimler düşmüyor bana o yüzden göremedim mesajlarınızı hepinize ayrı ayrı cevaplarınız için teşekkür ederim araştırma hastanesine gittim 35 40 dakika muayenede kaldım doktor asistaniyla beraber işin içinden çıkmadı bu ultrason bulgularına göre bu kan değeri nasıl olur dediler normalde kanda çıkan ile buradaki anomalilerinde bide birseyler göstermesi gerekir dedi ama bu demek değildir illerdeki haftalarda olmayacak kan değeri böyle çıkmayan hastalardada bazen ultrason bulgulari değişebiliyor dedi

Ya inanın hiçbirşey anlamadım bu doktorlardan herkes bambaşka şeyler söylüyor kan değerime bakan perinatolog kesin kız bile dedi bu devletteki perinatolog ise oda kendinde emin şekilde erkek dedi abu nasil iştir ya sağlıklahayırla gelsin öncelikle tek isteğim bu fakat cinsiyet konusunda bari erken diyin çok emin şekilde söylemek nedir bu sefer insan diğer bilgiler içinde acaba mi diyor

Devlete ki perinatolog şaştı kaldı valla ultrasona ısrarla baktılar asistanla ama birşey bulamadılar sonra kan böyle iken görmezden gelemeyiz siz bilirsiniz ama bence cvs yaptıralım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…