Kadin doğuma görünün2 yıllık evliyim dün ilişki sonrası kanama yaşadım koyu renkli ve açık renkli karışık kan geldi. Bir kaç saat sonra farklı farklı zamanlarda kahverengi leke geldi. Gebelikte ilgisi olabilir mi yada neden olmuş olabilir daha önce böyle bisey yaşayan oldu mu? Perşembe gününe kadar doktora gidemeyeceğim bu yüzden buraya yazmak istedim
Adet gününüz yakın miydi yada geçti mi?2 yıllık evliyim dün ilişki sonrası kanama yaşadım koyu renkli ve açık renkli karışık kan geldi. Bir kaç saat sonra farklı farklı zamanlarda kahverengi leke geldi. Gebelikte ilgisi olabilir mi yada neden olmuş olabilir daha önce böyle bisey yaşayan oldu mu? Perşembe gününe kadar doktora gidemeyeceğim bu yüzden buraya yazmak istedim
Merhabalar doktora gidebildiniz mi acaba ? Aynı durumu bu ay ben de yaşıyorumAdet olmama 10 gün var. Böyle bisey ilk kez yaşıyorum
Ben de merak ettim ,gitti mi acaba?Merhabalar doktora gidebildiniz mi acaba ? Aynı durumu bu ay ben de yaşıyorum
Rahim ağzında yara vardır o yapıyordur. Doktora gittiniz mi? Bende de aynı sorun varKadin doğuma görünün
Rahim ağzında yara vardır o yapıyordur. Doktora gittiniz mi? Gittiyseniz ne dedi?Bende de aynı sorun var.2 yıllık evliyim dün ilişki sonrası kanama yaşadım koyu renkli ve açık renkli karışık kan geldi. Bir kaç saat sonra farklı farklı zamanlarda kahverengi leke geldi. Gebelikte ilgisi olabilir mi yada neden olmuş olabilir daha önce böyle bisey yaşayan oldu mu? Perşembe gününe kadar doktora gidemeyeceğim bu yüzden buraya yazmak istedim
Siz neden doktora gitmiyorsunuzRahim ağzında yara vardır o yapıyordur. Doktora gittiniz mi? Gittiyseniz ne dedi?Bende de aynı sorun var.
Gitmediğimi nerden biliyorsun? Belki 50 tane kadın doğuma, onkoloğa gitmişimdir. Hepsi kendi kendine gecer dedi ilac verip yolluyorlar. Cocuğu olmayanlara da yakma veya dondurma tavsiye etmiyorlar. Bu kadar.Siz neden doktora gitmiyorsunuz
Farklı bir sey duyma bi tadavisi var mı veya doktor bir sey önermiştir bizede söyler belki fayda eder falan onun için soruyorum bayana doktora gittin mi ne dedi diyeSiz neden doktora gitmiyorsunuz
Herkesin aynı degilkiFarklı bir sey duyma bi tadavisi var mı veya doktor bir sey önermiştir bizede söyler belki fayda eder falan onun için soruyorum bayana doktora gittin mi ne dedi diye
Ozaman bu platform neden var? Benzer şeyleri yaşayan insanların paylaşım alanı için olabilir mi?Herkesin aynı degilki
Burdaki insnlar doktor değil doktor hastane var gidin muayene olunOzaman bu platform neden var? Benzer şeyleri yaşayan insanların paylaşım alanı için olabilir mi?
aa hadi ya gercekten mi? ben burdakiler doktor sanmıstım tüh gördün mü nasıl doktor olmazlarBurdaki insnlar doktor değil doktor hastane var gidin muayene olun
Burdaki insnlar doktor değil doktor hastane var gidin muayene olun
Yazıkkkkkk çokkkkk sağlık ocağına git canım hastaneye gidemiyorsanaa hadi ya gercekten mi? ben burdakiler doktor sanmıstım tüh gördün mü nasıl doktor olmazlar
Soracagina gidersin ödünç ilaçlarıni işteYazıkkkkkk çokkkkk sağlık ocağına git canım hastaneye gidemiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?