Acil! istanbul avrupa yakasi'nda yasayan arkadaslar yadim

senbensema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
628
-13
48
Ankara
Kizlar isyerim cevizlibag daymis. İst.u hic bilmiyorum. Servisim olacakmis yine de yakin ve tek vesait ulasabikecegim biyer ariyorum. Ama trafik yoginlugu ve semtin nezih olmasi hakkinda hic fikir yurutemiyorum. Maksimum yarim saat surmeli ve esyali tutacagim ev. Fiyat cok onemli degil onceliklerim yukarda saydiklarim. Haftaya ise baslayacagim ve hala semt bile belirlemedim. Ne olur acil uardmt

tramvay- metrobüs yolundasın çok şanslısın. ev bulman biraz zor olacak ama ulaşık sıkıntısı çekmeyeceksin.

edirnekapı-çapa-kocamustafapaşa- merter hatta bahçelievlere bakabilirsin. bahçelievler metrobüs civarı nezih. ulaşım sıkıntısı yok. bakırköy incirli pahalıdır ama bak derim. orası da iyidir. çapa tramvay yakını yerler de iyidir. kocamustafa paşa meydan civarı da yaşanabilecek yerlerdir. şu an bahçelievlerdeyim önceden k.mustafapaşadaydım. onay veririm.

canım maddi durumuna göre de değişir.

Bahçelievler -çalışlar ,bakırköy-incirli semtleri gayet yakın hatta Ataköyden bile yarım saatte gidip gelirsin.

ayrıca tam cevizlibağda e5 üzerinde yüksek binalar-siteler var.Ama evler iyi mi kötü mü bilmiyorum.Orası da işine çok yakın olur hatta belki araca bile binmezsin.

Bakırköyü tercih edebilirsiniz. özellikle hastane çevresi çok sakin ve nezihtir

cevap veren arkadaşlara sonnsuz teşekkürler... bana da özellikle kocamustafapaşayı önerdiler. inşallah gönüme göre bir yer bulabilirim. günlük kiralık konseptinde evler var, biraz pahalı ama uygun olanlar da varmış; daha ufak,45 m2 fln.bize de yeter bu kadarı. tekrar ağolun kızlar... istanbula gideceğim için çok heyecan ve pani,k yaşıyorum bu arada:((

Istanbul guzeldir korkmaniza gerek yok fakat bekar bir bayan icin her zaman guzel de olmayabilir .

Hangi sektor uzerine calisacaksiniz doktor iseniz cevizlibagda doktorlar sitesi var cok nezih yerler ama kiralari 3.700 TL ve uzerinde seyir ediyor oturan 3 tane arkadasim var guvenlik cevresi imkanlari v.s oldukca guzel isterseniz detayli bilgi verebilirim .

Metrobüs ve tramvay hattı var.. Gayet gelişmiş yerler.. O civarlardan emlakçı ile bi görüş, madem fiyat önemli değil bulursun hemen..

Servisin olduğu için çok şanslısın, metrobüs hızlı olsa da tıklım tıklım olduğundan binene kadar akla karayı seçiyoruz biz..

Cevizlibağdaki sitelere baksana orda da var siteler, Merter, İncirli, Şirinevlere bakabilirsin, Bahçelievler, Yenibosna biraz sakat yer, Sefaköy'ede bakabilirsin, ;Avcılar'a kadar gider tek vasıta

Ben metrobüse göre konuştum ama metrobüs geçmiyorsa eğer otobüsde geçiyor tramvay yenibosnaya kadar bu yerlerde

Son düzenleme:
servis güzergahı nedir bunu tam olarak öğren ona göre sahibinden.com dan bak. google map kullanabilirsin.

700-1000 lira arası bulabileceğini tahmin ediyorum

cevizlibağın orada vatanın arka tarafında siteler var güvenlikli vs. oralara bile bakabilirsin...ama netten değil önce gleip burada baksan daha iyi...eşyalı evler var ama içinize sinmesi gerek...oralara en yakın merter oradada baya güzel siteli evler var cnm

Back
X