Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acil istanbul ulusta yatılı bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

angelfbf

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
542
46
323
43
İstanbul
Arkadaşlar selam,
istanbul ulusta 15 aylık bebeğimiz için güvenilir,sefkatli,deneyimli ve titiz bir yardımcı arıyorum.
Oğlum 15 aylık cıvıl cıvıl ve cok mutlu bir bebek,ona kendi oğluymuş gibi yaklaşacak,gelişimini destekleyecek profosyonel ve bilinçli bir bakıcı arıyoruz.Evin genel toparlanma ve bebeğimizin hijyeni konusundada yardımcı olmasını bekliyoruz.(Evimiz zaten 3+1 110 m2)detaylı temizlik için haftada 1 gün yardımcımızda geliyor .Lütfen sigara kullanmayan,bebek bakımı konusunda kendine güvenen ve uzun vadeli düşünen kişiler benle irtibata geçsin.

2 yaşındaki oğlumun bakımı için yatılı yardımcı arıyorum. Ailemizden biri gibi yaşayacak, güler yüzlü, titiz, sigara kullanmayan, şevkatli bir yardımcı arıyorum. Ümraniye Şerifalide güvenlikli bir sitede oturuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…