• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Acil...kaç tane yumurta olmalı 2.aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
Kızlar ilk önce iyi geceler..yarın 2. aşılamamı yaptırıcam..

ve tabiki çok korkuyorum neden derseniz hepinizi okudum bana yapılan sizlere yapılmamış

benim ilk aşılamamda rahime iki kez iğne batırdı bu spermin hızlı hareket etmesi içinmiş az kanamamda oldu...

sonrası hüsran daha sonra laporoskopi oldum..genel anesteziyle ve tüpler açık çıktı rahim normal yumurtalıklar normal...

fakat yumurtlamamda sorun var büyümüyor ve yumurtalıklarım fazla yumurtlamıyor..

bu ay gonal f kullandımm 2 tane yumrtam oldu ikiside 20 mm acaba normalmi sizin kaç tane oldu.....

canım hayırlısı olur inşallah bence 20mm olması gayet normal moralini bozma güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

bebegen, canım sakin ol öncelikle 20mm çok çok güzel gelişmiş demektir stres yapma inşallah olur..Allah yardımcın olsun

canım hayırlısı olur inşallah bence 20mm olması gayet normal moralini bozma güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

bebegen, canım sakin ol öncelikle 20mm çok çok güzel gelişmiş demektir stres yapma inşallah olur..Allah yardımcın olsun

çok teşekkürler kızlar insanın endişelerini paylaşması çok rahatlatıcı çok sağolun

bakalım bugün aşılama oldu

fakat kanamam var acaba neden...

canım hayırlısı olur inşallah güzel haberlerini dört gözle bekliyeceğiz bu arada bende merak etdim kanama olması neden acaba doktoruna sormadınmı aşılamada acı çektinmi merak etdima.s.

hımmm.....bende gectiğimiz c.tesi aşılamaı oldum.1. olmadı bu ikincisi...zaten 1.olmıcağı belliydi sperm yıkama tekniği kesinlik le yanlıştı 15 dakikada yıkayıp verdiler elimize....allah hayrılısını veriri inşalla......

ya peki senin kaç tane yumurtan oldu merak ettim bende 2 tane vardı ve 20mm olmuş ben fertıcenterde yaptırdımm

sanırım bana soruyosun 5 tane yumurta gelişmişti ama benim sol tarfım daki tüp karın içine yapışık olduğundan hamileliği engelliyo....ilkini fakültede oldum...kesinlilkle bi fiyaskoydu...ikincisini özel biyerde oldum...artık hayırlısı...

sanırım bana soruyosun 5 tane yumurta gelişmişti ama benim sol tarfım daki tüp karın içine yapışık olduğundan hamileliği engelliyo....ilkini fakültede oldum...kesinlilkle bi fiyaskoydu...ikincisini özel biyerde oldum...artık hayırlısı...

işte benim 2 taneya ondan korkuyorum sanki tutmayacak gibi.

canım hayırlısı olsun 2 yumurtan var sadece diye endişelenmene gerek yok bence çünkü tek yumurta ve tek bir sperme ihtiyacın var hamile kalabilmek için moralini bozma zamanı gelmişse bebişinin mutlaka gelicektir

kizlar ben asilamada sadece bir yumurta gelistirmek amaclaniyor zannediyordum, simdi 2-3 duyunca sasirdim...doktoruma kiziyorum simdi hatirladikca 2.folikulun olmamasi icin ugrasiyordu resmen...kimbilir belki fazla yumos olmasina izin verseydi ben de asilamayla hamis olurdum:( bazen de dusunuyorum ozel oldugu icin para icin mi yapiyodu acaba:oklava: kotu doktor:((

Back
X