- Konu Sahibi mina retriever
Hayırlı olsun canım. Kacinci haftaya girdin canımBenimde erkekmis :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım. Kacinci haftaya girdin canımBenimde erkekmis :)
14deym :)Hayırlı olsun canım. Kacinci haftaya girdin canım
Biz de yarın 26 ya giriyoruz14deym :)
Insallah cnim snn baya olmus :) saglkla kucagnada alirsin insallahBiz de yarın 26 ya giriyoruzAllah kazasız belasız 37. Haftaya kadar getirir insallah.Sonrası kolay.
Ama bi sıkıntı yokken acile gitmek etik değil bence. Bekleyin vakti gelince öğrenirsiniz zaten ama acil gelen bi insan sıra itibariyle sizi bekler ve fenalaşırsa bence onun vicdan azabı ağır gelirKizlar acilde kadin dogm doktorlari bebegn cnsiyetini fln soyluyolarmis. Hic bi bahane bulup yada bi sorun yasayip acile gidip ultrasona giren oldu mu? Gebeligim yeniyken acile kan icin gittigimde ultrasona sokup ne geldin sen mesgul ettin bosuna bizi seklinde terslenmistim bu yzden merak ediyorum gebeligi gozukup ultrasonda baktiran oldumu? 13 haftaligim kendi dr um makinasi eski diye cnsiyeti çok gec soyleyebilirim dedi.
İnşallah canım sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum.Insallah sen de sağ salim tek nefeste alırsın kucağına.Insallah cnim snn baya olmus :) saglkla kucagnada alirsin insallah