Gebeliğe Hazırlık Acil Kan testi sonucu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ogu34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
82
22
8
Arkadaşlar bu kan testlerden anlayan varmı acaba ben anlamadım da gebemiyim değilmiyim

Eklentiler

• IMG_7538.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_7539.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar bu kan testlerden anlayan varmı acaba ben anlamadım da gebemiyim değilmiyim
Bu sadece referans değeri, sonucu paylaşmamışsınız. Sonucun sağ tarafında her testte böyle normal, sağlıklı bir insansa olması gereken referans aralıkları yazar zaten. Sonucu paylaşırsanız yardımcı olalım.

Attım

Kaçıncı gündeydiniz biliyor musunuz? Belki erken yaptırmış olabilirsiniz, bilmiyorum. Adetiniz gecikmiş miydi? Olmadıysa da vardır bunda da bir hayır. İnşallah hayırlısıyla olur. Bu konuda hemen olsun beklentisi kadınları çok yıpratıyor. Size tavsiyem hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye beklentiye girin. Her ay olma ihtimali yaklaşık %15 gibi bir rakam.

Adetime 2 var ve yumurtlama günümde afedersiniz ilişkiye girdim yani yumurtlama günü hesaplarken Ocak 3 de ama 22 günlüm döngüm var geç dönlenmede olur bazen 21 23 22 ve 7 gün var normal da şuan adetime var

Adetime 2 var ve yumurtlama günümde afedersiniz ilişkiye girdim yani yumurtlama günü hesaplarken Ocak 3 de ama 22 günlüm döngüm var geç dönlenmede olur bazen 21 23 22 ve 7 gün var normal da şuan adetime var
Yumurtlama gününüzü uygulamalardan bakarak mı hesaplıyorsunuz?

Evet ama düğün hep aynı değil
Evet. Ben de adetimi takip etmek amacıyla uygulama kullanıyorum. Mesela onda da tahmini yumurtlama günlerimi gösteriyordu. Uygulamanın aksine daha geç hatta düşük olasılık dediği günlerde yumurtluyordum mesela ben, o yüzden sordum. Korunmayı bırakınca yumurtlama zamanı değişebilir, adet döngüsü değişebilir vs. Ben ovulasyon testi kullandım birkaç kere. Çok mu lazım diye sorarsanız da düzenli 2-3 günde bir ilişki varsa çok da lazım değil. Hatta komple akışına bırakmak daha stresten uzak ve rahat olur. Yani bu uygulamalarda sadece tahmini günleri gösterir, bazen erken ya da geç de yumurtlama olabiliyor.

Hangi uygulama

Ben takvimim diye bir uygulama kullanıyorum. Normal, basit bir uygulama. Ovulasyon testi ile biraz daha geç yumurtladığımı anladım. Zaten birkaç ay yumurtlama belirtilerini takip edince insan az çok anlıyor ne zaman yumurtlama olduğunu. Ben size uygulamaya bağlı kalmayın demek istedim yani, ondan bunları anlattım.

Resim varsa atarmışsınız bende bunu kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_7632.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 33

Eklentiler

• 20240120_071706.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 37
  • 20240120_071648.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…