- 25 Mayıs 2022
- 82
- 22
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım komple cikan sonucubpaylassaydin yaArkadaşlar bu kan testlerden anlayan varmı acaba ben anlamadım da gebemiyim değilmiyim![]()
Bu sadece referans değeri, sonucu paylaşmamışsınız. Sonucun sağ tarafında her testte böyle normal, sağlıklı bir insansa olması gereken referans aralıkları yazar zaten. Sonucu paylaşırsanız yardımcı olalım.Arkadaşlar bu kan testlerden anlayan varmı acaba ben anlamadım da gebemiyim değilmiyim![]()
AttımBu sadece referans değeri, sonucu paylaşmamışsınız. Sonucun sağ tarafında her testte böyle normal, sağlıklı bir insansa olması gereken referans aralıkları yazar zaten. Sonucu paylaşırsanız yardımcı olalım.
Sonuç şu an negatif çıkmış.
ÖylemiSonuç şu an negatif çıkmış.
Kaçıncı gündeydiniz biliyor musunuz? Belki erken yaptırmış olabilirsiniz, bilmiyorum. Adetiniz gecikmiş miydi? Olmadıysa da vardır bunda da bir hayır. İnşallah hayırlısıyla olur. Bu konuda hemen olsun beklentisi kadınları çok yıpratıyor. Size tavsiyem hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye beklentiye girin. Her ay olma ihtimali yaklaşık %15 gibi bir rakam.Öylemi![]()
Adetime 2 var ve yumurtlama günümde afedersiniz ilişkiye girdim yani yumurtlama günü hesaplarken Ocak 3 de ama 22 günlüm döngüm var geç dönlenmede olur bazen 21 23 22 ve 7 gün var normal da şuan adetime varKaçıncı gündeydiniz biliyor musunuz? Belki erken yaptırmış olabilirsiniz, bilmiyorum. Adetiniz gecikmiş miydi? Olmadıysa da vardır bunda da bir hayır. İnşallah hayırlısıyla olur. Bu konuda hemen olsun beklentisi kadınları çok yıpratıyor. Size tavsiyem hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diye beklentiye girin. Her ay olma ihtimali yaklaşık %15 gibi bir rakam.
Yumurtlama gününüzü uygulamalardan bakarak mı hesaplıyorsunuz?Adetime 2 var ve yumurtlama günümde afedersiniz ilişkiye girdim yani yumurtlama günü hesaplarken Ocak 3 de ama 22 günlüm döngüm var geç dönlenmede olur bazen 21 23 22 ve 7 gün var normal da şuan adetime var
Evet ama döngüm hep aynı değil bazen 22 21 23 bilmiyorum şuan kafam durduYumurtlama gününüzü uygulamalardan bakarak mı hesaplıyorsunuz?
Evet. Ben de adetimi takip etmek amacıyla uygulama kullanıyorum. Mesela onda da tahmini yumurtlama günlerimi gösteriyordu. Uygulamanın aksine daha geç hatta düşük olasılık dediği günlerde yumurtluyordum mesela ben, o yüzden sordum. Korunmayı bırakınca yumurtlama zamanı değişebilir, adet döngüsü değişebilir vs. Ben ovulasyon testi kullandım birkaç kere. Çok mu lazım diye sorarsanız da düzenli 2-3 günde bir ilişki varsa çok da lazım değil. Hatta komple akışına bırakmak daha stresten uzak ve rahat olur. Yani bu uygulamalarda sadece tahmini günleri gösterir, bazen erken ya da geç de yumurtlama olabiliyor.Evet ama düğün hep aynı değil
Hangi uygulamaEvet. Ben de adetimi takip etmek amacıyla uygulama kullanıyorum. Mesela onda da tahmini yumurtlama günlerimi gösteriyordu. Uygulamanın aksine daha geç hatta düşük olasılık dediği günlerde yumurtluyordum mesela ben, o yüzden sordum. Korunmayı bırakınca yumurtlama zamanı değişebilir, adet döngüsü değişebilir vs. Ben ovulasyon testi kullandım birkaç kere. Çok mu lazım diye sorarsanız da düzenli 2-3 günde bir ilişki varsa çok da lazım değil. Hatta komple akışına bırakmak daha stresten uzak ve rahat olur. Yani bu uygulamalarda sadece tahmini günleri gösterir, bazen erken ya da geç de yumurtlama olabiliyor.
Ben takvimim diye bir uygulama kullanıyorum. Normal, basit bir uygulama. Ovulasyon testi ile biraz daha geç yumurtladığımı anladım. Zaten birkaç ay yumurtlama belirtilerini takip edince insan az çok anlıyor ne zaman yumurtlama olduğunu. Ben size uygulamaya bağlı kalmayın demek istedim yani, ondan bunları anlattım.Hangi uygulama
Resim varsa atarmışsınız bende bunu kullanıyorumBen takvimim diye bir uygulama kullanıyorum. Normal, basit bir uygulama. Ovulasyon testi ile biraz daha geç yumurtladığımı anladım. Zaten birkaç ay yumurtlama belirtilerini takip edince insan az çok anlıyor ne zaman yumurtlama olduğunu. Ben size uygulamaya bağlı kalmayın demek istedim yani, ondan bunları anlattım.
Resim varsa atarmışsınız bende bunu kullanıyorum