Acil kanama

Mihrapiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
159
70
48
33
Arkadaşlar 4 haftalik hamileyim dun hafif surulme seklinde kahverengi lekelenmem oldu beta hcg degerim persembe 423 du dun aksam 717 ye cikmis bugun surulme seklinde degil de kahverengi lekeye dönüştü ara ara devam edio tekrat beta hcg baktiedim bugun 886 ya çıkmıştı doktor progestan verdi cok korkuyorum boyle bişey yasayan oldu mu

Arkadaşlar 4 haftalik hamileyim dun hafif surulme seklinde kahverengi lekelenmem oldu beta hcg degerim persembe 423 du dun aksam 717 ye cikmis bugun surulme seklinde degil de kahverengi lekeye dönüştü ara ara devam edio tekrat beta hcg baktiedim bugun 886 ya çıkmıştı doktor progestan verdi cok korkuyorum boyle bişey yasayan oldu mu
Ben 3 hafta yaşadım dinlenerek ve progestan geçti kırmızıya dönmedikçe korkmayın

Hamileyken 3 ay boyunca geldi. Her defasinda kosarak dr a gittik. Saglikla dogdu buyudu bile.
3 ay kendinizi fazla yormamaya calisin. Ara ara ayaklarinizi dikin yukari.

Hayirli dogumlar ;)

Cok teşekkür ederim moral kaynağı oldunuz. Doktorumda iyi dedi sağolsun ama paronaya oldum sanirim
Bende çok korkmuştum her lekelenmede doktorumu arıyordum bol bol dinlenin ağır hiçbişey kaldırmayın inşallah geçicek

Back
X