ACİL KapalıÇarşı Alyansları hakkında bilgi istiyorum

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
683
Merhaba Arkadaşlar farkındayım konu yanlış yerde yalnız son 2 gün kaldığı için ve en çok bu bölüm okunduğu için en önemlisi bu olayı cidden dert edindiğim için size danışıyorum.:6:
Cuma günü izinliyim ve de alyans ve nişan sandığı bakmaya gidecğz kapalı çarşı tarafına.
Bakacağım alyansın 650,00 TL yi geçmesini açıkça istemiyorum durumumuz itibari ile.
Size sorum kapalıçarşı dan alyans alan var mı orada çok sahtecilik oluyor diye duydum bir de benim gibi uygun fiyat kolluyorsanız korku oluyor.ben o altının gerçek olduğunu nasıl anlarım ya da başka bildiğiniz tanıdığınız yerler var mı ? :ssz:

Benim tavsiyem alışveriş yaptığın kuyumculardan bakman bizde kapalı çarşıdan bakmıştık acayip fiyatlar çekiyorlar ilgi alaka sıfır.Döndük semt kuyumcusundan beğenip aldık yarı fiyatına.

Çok marka takıntınız yoksa bu fiyata herhangi bi kuyumcudan alyans almanız mümkün..

Kapalı Çarşı şart değil yani madem güvenmiyorsunuz..

Kapalı çarşının adı çıkmış, fiyatları muazzam pahalı. Tanıdık bir yer olmadıkça alış-veriş edilmez.

Semtinizde bulunan kuyumculara bakın bence, bahsettiğiniz fiyata bir sürü seçenek bulabilirsiniz

Mutluluklar bu arada :3:

çok teşekkür ederim sağolun kararsız kaldım bende ucuz diye duymuştum cidden aklım karıştı :6:

Tek alyans olarak, Çift olarak 1.300 TL aşmamaya çalışıcam mümkün olduğunca.

Bu fiyata çok rahat bulabilirsiniz.Başka takılarım için kuyumcukent e gitmiştik, oradaki yüzükler de çok hoş. Aldığım takılarda gayet hesaplıydı. Ben bi kaç tane kullanmak için yüzük, küpe, bileklik vs almıştım oradan aynı adamın 2 dükkanı vardı orada, gayette ilgiliydiler.Çok kararsız olmama rağmen tarzımı çözüp ona göre modeller sundular bana:34:

Alyanslarımızı bizde kapalıçarşıdan elif kuyumcudan almıştık ama kuyumcumuz tanıdıktı geçen sene 950 tl vermiştik.O bölgeler biraz pahalı :17:

biz de alyanslarımızı kapalıçarşıdan aldık. orada bir sokak var sadece alyans satıyorlar,oraya bir bakın derim. kesenize uygun bir model mutlaka bulursunuz.

ben 1 ay önce aldim tanesi 1200 du 900 e verdi,benim nisanlima aldigimi

onunki daha uygundu benimkinden,

ama bence bir yere bakip kalmayin benimkininde öyle pek bir seyi yok ama pahali almis olduk:)

ben kapalı çarşıya yakın bi yerde çalışıyorum.Burdaki alyanslar hem birbirinin aynısı hemde ucuz falan değil
Benim burda tanıdık yerler olmasına rağmen burdan değil kuyumcukentten aldım alyanslarımı.Gidebilirsen yakınsan tavsiye ederim Ama eğer yoksa semt kuyumcularında çok güzel el yapımı alyanslar var.
Hatta ben aldıktan sonra benim alyansımla aynı modeli daha uyguna söylemişti fiyatını pişman olmuştum.İlla kapalı çarşıya bakıcam dersende bi kuyumcuyu tanıyorum özelden mesaj atabilirim telefon numarasını Beni de tanıyolar ekstra indirim yaptırırsın

kapalıcarsıdan 2012 martta alyanslarımızı aldık tamam kabul alyanslarımı cok guzel ama dahs sonra semt kuyumcusunda parlatmak ıcın verdıgımde alyanslarımızın en yuksek zamanda bıle 550 lıra gecemeyecegını soyledı kı bız 630 lıraya almıstık
yanı tavsıye etmıyorum
tanıdık yerden almıstık oysakı

kapalıcarsıdan 2012 martta alyanslarımızı aldık tamam kabul alyanslarımı cok guzel ama dahs sonra semt kuyumcusunda parlatmak ıcın verdıgımde alyanslarımızın en yuksek zamanda bıle 550 lıra gecemeyecegını soyledı kı bız 630 lıraya almıstık
yanı tavsıye etmıyorum
tanıdık yerden almıstık oysakı

Çok teşekkür ederim anladığım kadarı ile %90 Kapalı çarşı pahalı. Sabah Cuma günü için izin almıştım az önce iptal ettirdim gidip küçük semt kuyumcusunda en azından daha güvenilir bir yerden alayım bari :24:

Back
X