Acil kayseriden Avukat ariyorum!!

Sevdastyle3806

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
2
1
1
35
Merhaba
ben yurt disinda yasiyorum acil kayseriden avukat ariyorum
➡iddet muddet davasini kaldirmak icin
Google den baktim yazdim bir suru avukata hepsi farkli ucret istiyor 3000 tl den 8000 tl kadar cikabiliyor

✔Tanidiniz iyi bir avukat varmi?
➡Sizce ben kayseriye gelsem
✔ kendim acabilirmiyim davayi avukatsiz ?
✔ ne kadar surebilir ? Avukatla veya avukatsiz ?
Simdiden sizlere tesekur ediyorum

Avukat tutup tutmamakta serbestsiniz ancak dilekçe yazımı, prosedür hakkında bilgilendirmesi, belgelerinizin doğru ve eksiksiz bir şekilde temini, davanın takibi gibi konularda size yardımcı olması bakımından avukat tutmanız faydanıza olur. Avukatsız olarak bu davayı açıp bir hata yapmanız durumunda süreç uzayacaktır. Bu davalar hasımsız olduğu için kısa sürüyor ancak başvurduğunuz mahkemenin yoğunluğu da önemli. Ne zaman hangi ülkede boşandınız, karar kesinleşti mi? Yurtdışında boşandıysanız önce boşanmanızın Türkiye’de geçerli olması için tanıma tenfiz davası da açmanız gerekebilir. İddet müddetinin kaldırılması davası için de öncelikle tanıma ve tenfiz davanızın sonuçlanmasını beklemeniz gerekir. Tabii bu son söylediklerim boşanmanızın yurtdışında gerçekleşip henüz Türkiye’de tanınmamış olması durumunda geçerli.

Tesekurler cevabin icin
fransada da bitti Turkiyede de bitti tanima tenfiz oldu
surekli biseyler cikiyor 300 gunu kaldirtirmam lazim avukatla davayi takip etmek daha iyidir de iyi durust bi avukat bulamadim ki yardim ci olursa hemserilerim bulucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…