• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil..kedimizin gözü:(

mutlumelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
1.741
En iyi cevaplar
1
3.176
133
Arkadaşlar merhaba,3 aylık bir kedi sahiplendik,annem az önce çocuk şampuanıyla yıkarken gözüne şampuan kaçmış:( biraz kızardı ve kısık bakıyor. çok üzgünüz napmamız lazım,ciddi bir zarar görürmü? başına gelen varmı? teşekkürler

Çay poşetiyle gözünü silebilirsiniz. Ama poşet sıcak olmasın yanmasın yavrucak.

Kediyi eğer yıkamak zorunda kalırsanız kafasını yıkamayın. Kulaklarından, gözünden uzak tutun suyu sabunu.

Yarına birşeyi kalmaz umarım. Yarın da gözü böyle kızarık olursa veterinere götürmelisiniz.

Herhangi bir sorun olmaz daha fazla birsey surmeyin derim ben kendi patilerini yalayarak surer temizler.. bir daha ki yikamanizda kafasini ıslatmayın sizde rahat yikamıs olursunuz kedi de rahat eder sakin durur

Geçmiş olsun

Yanına bol su koyun yalanabilsin

Bir de yıkamayın

İlle de sizce pis ise kuru köpük ile temizleyin

Kedimizi hiç yıkamadık mesela köpük vs de kullanmıyoruz kendini temizliyor

Kedi yıkanmaz aklınızda bulunsun bir daha yıkamayın.
Çok pislendi ise duru su kullanın kendini her koşulda temizler zaten.
Geçmiş olsun.

Kedileri yikamaniza gerek yok normal sartlarda tabi herhangi bisey bulasmadiysa kediler hassastir hemen hastalanirlar yikayinca gözunude takip edin olmazsa bi veterinere gosterin

Yarına kadar geçer sanıyorum. Gözü acıdı demek ki bebişin. Geçmezse bir veterinere götürürsünüz. Dışardan aldığınız için mi yıkadınız? Bir daha yıkamayın gerek yok o kendini temizler o.

Kaynamış soğumuş su ile nazikçe silebilirsiniz. Aslında o kendi de temizler ama şampuan kalıntısını yalamasa daha iyi olur. Birkaç gün gözlemleyin; eğer akıntı, gözde küçülme vb. olursa bir veterinere danışmanız gerekebilir.

Kedi yikanmaz. Annenizin eline bir daha birakmayin o zavalliyi. Nano havlu var internetten bulabilirsiniz veya instada satan kisiyi ozelden gonderebilirim,irtibata gecin o size yardimci olur.

11 kedi besledim sadece 2 tanesini kirlendi diye yıkadım...
kediler yıkanmaz...
tüylerindeki kendi tükürük salgıları ile salgıladıkları antibakteriyel tabakayı temizliyorsunuz yıkayıp. Bu kediyi mutsuz szi hasta eder..
yapmayın..
gözü de geçer...

Bol su tutun gözüne. Sorun devam ederse bir veterinere götürün. İlk yıkama sonrası eğer dışarı çıkmayacaksa kediyi birdaha yıkamayın. Onlar kendi kendini temizliyor. Eğer illa yıkamanızı gerektiren bir durum olursa da lütfen bir kedi şampuanı edinin.

Düzeldi şükür. Evet sokaktan aldık biz onu,açlıktan ölmek üzereydi gözlerinde fer gitmişti,almasak 1 gün daha anca yaşardı. Şimdi prenses gibi pamuk bir kedi oldu,gözleri elmas gibi tüyleri ışıl ışıl ve etli butlu oldu minnoş..maviş gözlü çok oyuncu güzel bir kız:)

Kızlar barınakta küçük bir yavru kedi var.iki gözünü malesef kaybetmiş .sahiplensem kuma alıştırabilir miyim.bu arada çalışıyorum sabah gidip akşam geliyorum

Ama çok üzüldüm aklımdan çıkmıyor bağırması. Almak istiyorum eşim kuma alıştıramazsın akşam dönüyoruz vs diyor .yardımcı olacak olan var mı

Back
X