Jajinda Weird is a side effect of awesome. Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2012 612 457 303 17 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Jajinda #1 Merhabalar bilen yorumlayabilen varsa yardımlarını rica ederim
Birrbulutolsam Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2020 3.336 8.492 158 17 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Jajinda #2 Acil derken ? 5 haftalık bebeğin cinsiyeti bilinseydi doktor zaten söylerdi. Bu kadar aceleci olmayın.
Acil derken ? 5 haftalık bebeğin cinsiyeti bilinseydi doktor zaten söylerdi. Bu kadar aceleci olmayın.
Jajinda Weird is a side effect of awesome. Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2012 612 457 303 17 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Jajinda #3 Birrbulutolsam .!.: Acil derken ? 5 haftalık bebeğin cinsiyeti bilinseydi doktor zaten söylerdi. Bu kadar aceleci olmayın. Genişletmek için tıkla... Size ne benim aceleci olmamdan? Bilmiyorsanız yorum yapmayın. Bilen arkadaşlar var onlara soruyorum. Toxic olmayın konuma. Başka konulara bakın lütfen.
Birrbulutolsam .!.: Acil derken ? 5 haftalık bebeğin cinsiyeti bilinseydi doktor zaten söylerdi. Bu kadar aceleci olmayın. Genişletmek için tıkla... Size ne benim aceleci olmamdan? Bilmiyorsanız yorum yapmayın. Bilen arkadaşlar var onlara soruyorum. Toxic olmayın konuma. Başka konulara bakın lütfen.