acil kist ve tüp bebek

mavioje

çok bekletme gel artık
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
480
0
96
Batman
kızlar geçen ay tedavim bir folikül kistinin fazla büyümesi nedeniyle iptal edilmişti bugün adetin 21. günü ve benim kistim 27*32 mm olmuş dr dan tel bekliyorum ama dayanamadım size sorayım dedim sizce tedavim başlar mı eşimin bi dr yakını o folikülün küçük bi operasyonla alınabileceğini ve başlayabileceğini söylemiş benim dr yıllık izne çıkmış başına böyle bişi gelen var mı?

ilaç vermedi küçültmek için sana canım birda kistin içi iğneyle boşaltılıp tedaviye başlanabiliyor sanırım

canım yumurta toplama işlemi sırasında o kistin içini boşaltıyorlar.benim arkadaşımda da aynı şey olmuştu.bence kafana takma derim.ilaçlardan kaynaklanıyo kistin yani basit kist seninkisi.ne kadar büyük miyomlarla ve çikolata kistleriyle hamile kalan arkadaşlarım var benim.için rahat olsun yerimseniben

aynı şey başıma gelmişti kullandıgım ilaçlar kist yaptı ve tedavinin ortasında geri dönmek istemeyince dr. kisti boşaltalım devam edelim dedi tamam dedik boşaltıldı ama bunu yaparrken o kadar çok canım yandıki ilerleyen günlerde ne kadar yüksek doz alsamda yumurtalarım gelişmedi zorla iki yumurta geliştirdik zor bir dönemdi arkadaşım sana tavsiyem sanırım sendede ilaçlardan oluyor bunu yaşamak istemiyorsan tedavinden önce bir ay dogum kontrol hapı kullanıyorsun kist olmuyor yada dr sor bu sorunu yaşayan arkadaşlara kist yapmayacak başka ilaçlarla tedavi ediyorlar

aynı problemi bende yaşadım canım hem kistim hem miyomum vardı kistim kendi kendine adetle gitti miyom içinde ameliyat oldum

canım diğer topiğine yazmıştım ama burayada yazıyım dedim.bendede ialçlardan kist oluşmuştu 2 kutu doğum kontrol hapı kullandım öle baskıladılar ve öle düzeldi..tedavime ondan sonra devaam ettim..hayırlısı olsun hakkında canım.

Back
X