- 1 Aralık 2016
- 357
- 160
- 23
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
Hayır tanidigim bir ebeye göründüm zaten açılma varmış. Sadece bir uzman varsa burda fikrini akmak için yazdım veya böyle sıkıntı yaşayanlar .Kaba ete tekrar dikis atmazlar diye biliyorum üzerinden 10 gün geçti. Bebeğimi bırakıp hastahaneye gitmek de bir sorun . Inanın bende ne yapacam bilemedimNapıcaksınız foto mu atıcaksınız açılmışmı dikişlerim diyeacile git en iyisi
Bence napıp edip dr a gitmelisin makat sıkıntılı yer mikrop kapabilirHayır tanidigim bir ebeye göründüm zaten açılma varmış. Sadece bir uzman varsa burda fikrini akmak için yazdım veya böyle sıkıntı yaşayanlar .Kaba ete tekrar dikis atmazlar diye biliyorum üzerinden 10 gün geçti. Bebeğimi bırakıp hastahaneye gitmek de bir sorun . Inanın bende ne yapacam bilemedim
Ebenin dikiminde sıkıntı var bence o kadar da dikkat ediyorum yine de açılıyor. Bilmiyorum inanın psikolojim bozulduDikişleriniz neden bukadar açılıyo? Yaptığınız şeyleri yapmayın bence
ve acilen dra gidin
Olmadı öyle yapayım yineBence napıp edip dr a gitmelisin makat sıkıntılı yer mikrop kapabilir
Bebeği de alıp hastaneye gidinHayır tanidigim bir ebeye göründüm zaten açılma varmış. Sadece bir uzman varsa burda fikrini akmak için yazdım veya böyle sıkıntı yaşayanlar .Kaba ete tekrar dikis atmazlar diye biliyorum üzerinden 10 gün geçti. Bebeğimi bırakıp hastahaneye gitmek de bir sorun . Inanın bende ne yapacam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?