Acil kızlar aranızda kadın doğumcu olan veya dikişlerden anlayan var mı ?

Mimozaacicegi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
357
160
23
Kızlar 10 gün önce normal dogum yaptım. Çok sayıda dikişim var dikişlerim açıldı tekrar dikis atıldı bu sefer yine acı hissettim . Bu sefer başka yerden açılmış sanırım emin olamadım aranızda anlayabilecek olan var mı özelden bana bilgi verse.
Aranızda bu tür sorunlar yasayan var mı bu sefer ki açılma makata doğru kesilen yerde

Son düzenleme:
Geçen dikiş için doktora gittiğimde kendi kendine kapanabilecegini istersem dikiş atacağını söylemişti. Bu sefer de öyle olacağını bildiğimden buradan bi yardım isteyeyim dedim aranızda böyle olan var mı.

Napıcaksınız foto mu atıcaksınız açılmışmı dikişlerim diye acile git en iyisi
Hayır tanidigim bir ebeye göründüm zaten açılma varmış. Sadece bir uzman varsa burda fikrini akmak için yazdım veya böyle sıkıntı yaşayanlar .Kaba ete tekrar dikis atmazlar diye biliyorum üzerinden 10 gün geçti. Bebeğimi bırakıp hastahaneye gitmek de bir sorun . Inanın bende ne yapacam bilemedim

Bence napıp edip dr a gitmelisin makat sıkıntılı yer mikrop kapabilir

ay okurken elim ayagim titredi resmen. zaten dogumumu aylarca cektigim acilari unutamiyorum.

cok cok gecmis olsun gerekirse hastaneye git. bekletme lütfen

Normalde baticonla panduman yapıp kuru tutunca dikişler iyileşir kaynar,sizin bence bir sıkıntınız var,kandaki şeker değerlerinize vs baktırın yaranın iyileşmemesi çok ilginç

Bebeği de alıp hastaneye gidin
Bölge zaten kalabalık hem idrar gitar hem de Lohusalıktakı kanaması yok yok yani. Zaten İyileşmesi zor. Dr görsün gerekirse dikiş atar. İlaç vs verir. Epizyonun post opu zor

Arkadaslar merhaba, bende de epizyotomi var. 2 haftalik anneyim. Her seferinde suyla yikayip kurutup baticonla pansuman yapiyorum. Pedimi sık degistiriyorum. Ama minicik bir iltihap gordum pecetede. Dr aradim arada olur dert etme dedi. Peki krem ne veriyorlar bu durumda malum emziriyoruz. Buradan isim vermek yasaksa ozelden atabilir misiniz. Baya agrim oluyor. Agri kesici iciyorum aksamlari. Yardiminizi bekliyorum. Tesekkurler simdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…