- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Kizlar pazartesi gunu 0.5 cikan beta cumartesi gunu 1.20 cikti acaba gebelik ihtimali var midir basina bile bisey gelen var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm icin degil cnm arkadasiminCanım 5 ten az olan değer birşey ifade etmiyor. Bat günün geçmediyse gününü bekle. Bu arada hamilelik takviminde 15 haftalık hamile görünüyorsun
Bende oyle dusunuyorum testi tekrarlasa daha oyi olur gibi geliyoDurduk yere yukselmez beta hcg gebelik yoksa.bence yuzde 99 hamiledir arkadasinz az az yukselecek böyle.ama ayni hastanede olcturduyse gecerli bu lab.dan laboratuara degisebiliyor deger
Bu testin üzerinden 4 gun gecmis yarin yapsa cikar mi kiHemen yükselmez diosunuz ama bazen dalgalanmalar olup 1 e çıkabilio adeti geçmediyse beklesin 4 gün sonra tekrar kan versin 2 gün sonra 2 olcak sonra 4 artıosa o zmn belli olur
Pazartesi biri cumartesi biri arada 5 gun var 1.20 olmus 0 dan bizde cozemedikGebelik olsa 1den yüksek çıkması gerekirdi değerin arada kaç gün var iki günde bir katlıyor değer çünkü
Çıkar yükseldiyseBu testin üzerinden 4 gun gecmis yarin yapsa cikar mi ki
Belki yeni döllendi oda olabilir yani çıkma durumuPazartesi biri cumartesi biri arada 5 gun var 1.20 olmus 0 dan bizde cozemedik
Bende ole dedim adetinede daha bir hafta var o biraz daha umit veriyo banaBelki yeni döllendi oda olabilir yani çıkma durumu
Cnm benm gebelikler biraz anormal oluyo o yuzden hic boyle erken öğrenmedim ben iki gebeligimdede 2000 lerdeyken öğreniyorum degisik yaniGeç döllenme olduysa olabilir fakat 5 ten düşüğü negatif oluyor sen hamilesin daha iyi bilirsin
İnşallah vardır ama dediğin gibi yükselmesi bi umutCnm benm gebelikler biraz anormal oluyo o yuzden hic boyle erken öğrenmedim ben iki gebeligimdede 2000 lerdeyken öğreniyorum degisik yani
Adetine 1 hafta varsa olabilir. Bende adetime 1 hafta kala kan testi yaptirdim 1.0 ya da 0.1 cikti tam hatirlamiyorum ama. Adet gunu beta 58 cikmisti.Bende ole dedim adetinede daha bir hafta var o biraz daha umit veriyo bana