acil kızlar bebeğimin kıyafetleriyle ilgili

Zencefill90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
1.021
703
43
35
kızlar benim bebeğimin kıyafetleri yeni yıkanıp kurutma makinasından çıktıktan sonra bile silkince inanılmaz toz ve küçük iplikçikler çıkıyo ama çok fazla şok oluyorum bu kadar nasıl olur. naptıysam çözüm bulamadım. evin her yerinde o küçük tüyler uçuşuyo , bebeğimin oyuncaklarına bakıyorum hepsi tüy içinde. artık kafayı yemek üzereyim. hergün makina tutuyorum, günde 5-6 kez elimde bez toz alıyorum ama 10 dk sonra yine toz ve tüy mobilyalar heryer. sırf tüy toplama özelliği var diye çamaşır kurutma makinası aldım ama yok çare olmadı. ben mi çok dikkat etmeye başladım bilmiyorum ama resmen evde sürekli uçuşan tüyler var. bebeğimin ciğerlerine kaçıcak diye korkuyorum. bu durumu yaşayan var mı ya aklımı kaybetmek üzereyim sürekli havada uçuşan tozu tüyü gördükçe çıldırıyorum

Bende yaşıyorum bu sorunu bıktım artık ütü yapıyorum o zaman tozlar daha az uçuşuyor :/

Sıvı deterjan da kullandım toz da kullandım yok hala uçuşuyor makinanın kazanını da temizliyorum artı Eco buble de kullanıyorum anlamıyorum neden böyle oluyor

Bende yaşıyorum bu sorunu bıktım artık ütü yapıyorum o zaman tozlar daha az uçuşuyor :/
ben de herşeyini ütülüyorum ama yok geçmiyo. anlamıyorum neden böyle oldu. bebeğim olana kadar ben mi dikkat etmiyordum acaba. eskiden ev 15 günde 1 temizlendiği halde bu kadar toz olmuyodu

daha öncesinde yok muydu bu tüyler ? çok enteresan yoksa bebek kıyafetlerinden dolayı mı böyle oldu ? benim kurutma makinem yok ama yengem 3 yaşındaki ve 7 aylık yiğenimin kıyafetlerini kurutuyor kurutma makinesinde onda böyle bir durum yok acaba makinenin markasıyla mı ilgili?

bence algıda seçicilikte olabilir canım mesela ben hamileyim diye bu sene çalışmayı bıraktım çalışırken evi haftada bir temizlerken gözüme bu kadar pis görünmezdi ama şimdi iki gün süpürmesem sanki pislik götürüyor evi her yer tüy kıl gibi geliyor ki öylede oluyor hala iki kişiyiz başka kimsede yok evde ama durum bu bence sende de öyle bir durum var

arçelik kullanıyorum. daha önce hiç dikkat etmiyordum bebeğim olmadan önce ama şimdi sürekli havada uçuşan tozlar görüyorum. koltuğa oturuyorum havaya tozlar uçuyo, hele güneş varsa kabus gibi bütün evde uçuşan tüyler. yatak odamda mobilyaların üstü siyah cam. toz alıyorum 10 dk sonra yine bembeyaz. sinirden ağlıyorum artık çaresizlikten

bilmiyorum ki olabilir ben de çalışırken bazen 2 hafta temizlenmezdi ev ama bu kadar toz olmuyodu sanki. şuan sürekli havada uçuşan toz ve tüyler var ama çok aşırı fazla

onunki de arçelik aslında bazen bizde sonradan fark edebiliyoruz bende anlamıyorum bende temizlikten kafayı yemek üzereyim bu biraz bize mi bağlı bende anlamadım ki

bilmiyorum ki olabilir ben de çalışırken bazen 2 hafta temizlenmezdi ev ama bu kadar toz olmuyodu sanki. şuan sürekli havada uçuşan toz ve tüyler var ama çok aşırı fazla
o zaman doğumdan sonra ki halimi sende gördüm diyebilirim gönül rahatlığı ile Allah bize yardım etsin inşallah nedense geçsin artık bende bunaldım .

kıyafetlerin hepsi aynı şekilde ya sallayınca etrafa tüyler uçuşuyo. sadece benim başıma mı geliyor mu
Yok canım benimde aynı ama seninki kadar değil bence bıktım inan ama için rahat edecekse tüy toplama rulolari var yapışkanlı bant marketlerde onlardan kullan en azından bebeğinin kıyafetlerini temizle tüylü tüylü giymesin Allah yardımcın olsun canım

canim halilarin yeni mi ?

Genelde yeni halilardan oluyor belirli bir sure sonra azaliyor. Halilarini bir kac defa hali yikamaya gonder. Orda yikandikca temizlenince azaliyor. Ayrica evde cok fazla esya bulundurma toz almasi kolay olsun. Hergun supurgeye cektir. Her ne kadarda olsa toz oluyor kiyafetlerden falan bir sekilde dokuluyor. Ayrica haftada 2 defa falan islak bezle yerleri tamamen sil. Silinca butun tozlar toparlaniyor.

Yeni yastik yorganlardan bile cikabiliyor bu tuyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…