- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 703
- 43
- 35
- Konu Sahibi Zencefill90
-
ben de herşeyini ütülüyorum ama yok geçmiyo. anlamıyorum neden böyle oldu. bebeğim olana kadar ben mi dikkat etmiyordum acaba. eskiden ev 15 günde 1 temizlendiği halde bu kadar toz olmuyoduBende yaşıyorum bu sorunu bıktım artık ütü yapıyorum o zaman tozlar daha az uçuşuyor :/
Çok ilginç o zaman kurutma makinesi yapmasın bu tozlarıben de herşeyini ütülüyorum ama yok geçmiyo. anlamıyorum neden böyle oldu. bebeğim olana kadar ben mi dikkat etmiyordum acaba. eskiden ev 15 günde 1 temizlendiği halde bu kadar toz olmuyodu
arçelik kullanıyorum. daha önce hiç dikkat etmiyordum bebeğim olmadan önce ama şimdi sürekli havada uçuşan tozlar görüyorum. koltuğa oturuyorum havaya tozlar uçuyo, hele güneş varsa kabus gibi bütün evde uçuşan tüyler. yatak odamda mobilyaların üstü siyah cam. toz alıyorum 10 dk sonra yine bembeyaz. sinirden ağlıyorum artık çaresizliktendaha öncesinde yok muydu bu tüyler ? çok enteresan yoksa bebek kıyafetlerinden dolayı mı böyle oldu ? benim kurutma makinem yok ama yengem 3 yaşındaki ve 7 aylık yiğenimin kıyafetlerini kurutuyor kurutma makinesinde onda böyle bir durum yok acaba makinenin markasıyla mı ilgili?
bilmiyorum ki olabilir ben de çalışırken bazen 2 hafta temizlenmezdi ev ama bu kadar toz olmuyodu sanki. şuan sürekli havada uçuşan toz ve tüyler var ama çok aşırı fazlabence algıda seçicilikte olabilir canım mesela ben hamileyim diye bu sene çalışmayı bıraktım çalışırken evi haftada bir temizlerken gözüme bu kadar pis görünmezdi ama şimdi iki gün süpürmesem sanki pislik götürüyor evi her yer tüy kıl gibi geliyor ki öylede oluyor hala iki kişiyiz başka kimsede yok evde ama durum bu bence sende de öyle bir durum var
tam tersine kurutma makinası tüyleri toplar dedikleri için özellikle aldım. kurutma makinasından önce de vardı bu sorunÇok ilginç o zaman kurutma makinesi yapmasın bu tozları
onunki de arçelik aslında bazen bizde sonradan fark edebiliyoruz bende anlamıyorum bende temizlikten kafayı yemek üzereyim bu biraz bize mi bağlı bende anlamadım kiarçelik kullanıyorum. daha önce hiç dikkat etmiyordum bebeğim olmadan önce ama şimdi sürekli havada uçuşan tozlar görüyorum. koltuğa oturuyorum havaya tozlar uçuyo, hele güneş varsa kabus gibi bütün evde uçuşan tüyler. yatak odamda mobilyaların üstü siyah cam. toz alıyorum 10 dk sonra yine bembeyaz. sinirden ağlıyorum artık çaresizlikten
o zaman doğumdan sonra ki halimi sende gördüm diyebilirim gönül rahatlığı ilebilmiyorum ki olabilir ben de çalışırken bazen 2 hafta temizlenmezdi ev ama bu kadar toz olmuyodu sanki. şuan sürekli havada uçuşan toz ve tüyler var ama çok aşırı fazla
Deterjan olarak ne kullanıyorsun canimtam tersine kurutma makinası tüyleri toplar dedikleri için özellikle aldım. kurutma makinasından önce de vardı bu sorun
uni baby sıvı deterjanDeterjan olarak ne kullanıyorsun canim
Gerçi deterjaninda iyimisuni baby sıvı deterjan
kıyafetlerin hepsi aynı şekilde ya sallayınca etrafa tüyler uçuşuyo. sadece benim başıma mı geliyor muGerçi deterjaninda iyimis
Yok canım benimde aynı ama seninki kadar değil bence bıktım inan ama için rahat edecekse tüy toplama rulolari var yapışkanlı bant marketlerde onlardan kullan en azından bebeğinin kıyafetlerini temizle tüylü tüylü giymesin Allah yardımcın olsun canımkıyafetlerin hepsi aynı şekilde ya sallayınca etrafa tüyler uçuşuyo. sadece benim başıma mı geliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?