Hem ıgne hem corasprın kullanıyorum canim onceden boyle bi durum yoktu morluk gıbı değilde kırmızıya kahverengi ye dönük renkler var bacağımdaCanm coraspine başlamadan önce bndede oluyordu hamile değilken sonra geçti smdide ignede kullanıyorum yok suanlik coraspin kullanıyormusun sn?
Kan dolaşımı hizlandigindan mi acaba yürüyüş falan yap bakalm gececek mi .Hem ıgne hem corasprın kullanıyorum canim onceden boyle bi durum yoktu morluk gıbı değilde kırmızıya kahverengi ye dönük renkler var bacağımda
Tmm cnm sürekli oturmaktan olabilir dıe geldı aklıma valla okuduğumdn beri oturmaya korkar oldum ınsalh pıhtılaşma olmamıştır  yardımcı oldugun icin cok teşekkür ederim cnmKan dolaşımı hizlandigindan mi acaba yürüyüş falan yap bakalm gececek mi .
Ne demek canmTmm cnm sürekli oturmaktan olabilir dıe geldı aklıma valla okuduğumdn beri oturmaya korkar oldum ınsalh pıhtılaşma olmamıştır  yardımcı oldugun icin cok teşekkür ederim cnm
Sorcam cnm kesinlikle..Ne demek canmama sn doktoruna sor muhakkak
Ya bnde su progestan iğnesini vurulunca hiç yürüyemiyorum çok kötü agriyo anlatamam .Sorcam cnm kesinlikle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?