Acil kızlar kendimi kotu hissediyorum

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Merhabalar herkese kizlar 4 aylık hamileyim kan pıhtılaşmasından dolayi ıgne kullanıyorum gebeligimın basından beri market ısletıyoruz son Bı aydır Bn duruyorum kasada dun bacağımda morluk gibi kahverengi lekeler farkettim aslından Bı kac gun once banyodan sonra daha net belliydi yarın kontrole gıtcem sorcam doktora gittim nternete araştırdım biraz sürekli hareketsiz kalmaktan ve pıhtılasma dam dolayi olabilir yazıyo kızlar kendimi cok kotu hissediyorum ıkı gebelıl kaybım var acaba bebege de zarar vermısmıdırkı boyle bi durumla karşılasan varmı

Canm coraspine başlamadan önce bndede oluyordu hamile değilken sonra geçti smdide ignede kullanıyorum yok suanlik coraspin kullanıyormusun sn?

Hem ıgne hem corasprın kullanıyorum canim onceden boyle bi durum yoktu morluk gıbı değilde kırmızıya kahverengi ye dönük renkler var bacağımda :110:
Kan dolaşımı hizlandigindan mi acaba yürüyüş falan yap bakalm gececek mi .

Tmm cnm sürekli oturmaktan olabilir dıe geldı aklıma valla okuduğumdn beri oturmaya korkar oldum ınsalh pıhtılaşma olmamıştır  yardımcı oldugun icin cok teşekkür ederim cnm
Ne demek canm:KK52: ama sn doktoruna sor muhakkak

Back
X