Acil kızlar test hayalet çizgi kan negatif

Ya gerçekten mi 🥲 Birkaç kişi olumsuz şeyler yazmış. İnan yerde miyim gökte miyim bilemedim. Ama içim kıpır kıpır. İnşallah, teşekkür ederim ♥️ Rabbim hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin cümlemize 🥰
Amin inşallah kuzum benim Rabbim isteyen herkese versin gerçekten yıpratıcı bir süreç. Ayrıca bu testten bende kullandım daha önce arkadaşım belki uğur getirir Sanada alalım bu markadan dedi inanki kuruma çizgisi bile çıkmadı yani 🤣 sen kan ver bence bi netleştir kafanda da inşallah seninledir bebişin 😍🙏 banada haber ver merak ettim

Amin inşallah kuzum benim Rabbim isteyen herkese versin gerçekten yıpratıcı bir süreç. Ayrıca bu testten bende kullandım daha önce arkadaşım belki uğur getirir Sanada alalım bu markadan dedi inanki kuruma çizgisi bile çıkmadı yani 🤣 sen kan ver bence bi netleştir kafanda da inşallah seninledir bebişin 😍🙏 banada haber ver merak ettim
Amin ♥️ Ne zaman kan veririm bilmiyorum ama sana haber edeceğim inşallah. Sende durumlar ne, yukarıda en son yaptığın test ne kadar net çift çizgi kan vermiş miydin?

Amin ♥️ Ne zaman kan veririm bilmiyorum ama sana haber edeceğim inşallah. Sende durumlar ne, yukarıda en son yaptığın test ne kadar net çift çizgi kan vermiş miydin

Amin ♥️ Ne zaman kan veririm bilmiyorum ama sana haber edeceğim inşallah. Sende durumlar ne, yukarıda en son yaptığın test ne kadar net çift çizgi kan vermiş miydin?
Güzel haberlerini bekliyorum 😍 ay benim çok karışık bir anda reglim durdu kan verdim dün negatif çıktı ama sabah yaptım hayalet çizgiydi bunuda demin hastaneden gelirken aldım başka marka deneyim diye gelince yaptım bu daha belirgin çıktı anlamadım bende 🤣

Güzel haberlerini bekliyorum 😍 ay benim çok karışık bir anda reglim durdu kan verdim dün negatif çıktı ama sabah yaptım hayalet çizgiydi bunuda demin hastaneden gelirken aldım başka marka deneyim diye gelince yaptım bu daha belirgin çıktı anlamadım bende 🤣
Bu gibi durumda en net olan kan testi. Ama neden idrar testlerin böyle geliyor.. Çok garip.. Rabbim hayırlısını versin, çok aratmasın inşallah

Aminn canım amin . Benim ilk olacak 🥹 bende emin değilim hala kan sonucumda çıkmıyor testi attım şimdi yaptığımı gördün mü bunda da daha net çıktı diğerlerine göre
Evet daha net görünüyor cidden genelde kanda çıkması lazım ama inşallah vardır üst üste de yalancı test olmamalı artık ya 😄

Evet daha net görünüyor cidden genelde kanda çıkması lazım ama inşallah vardır üst üste de yalancı test olmamalı artık ya 😄
Bu kadar da olmaz diyorum bende açıkçası iki farklı marka yani 🤣 ama bulur ya beni böyle şeyler cidden 1 sene oldu saçma sapan herşey beni buldu şaşırmam yani 🤣 Pazartesi tekrar test yapıp özeldeki doktoruma yazıcam bu sefer onun düşüncelerini de merak ediyorum 🤣

Bu gibi durumda en net olan kan testi. Ama neden idrar testlerin böyle geliyor.. Çok garip.. Rabbim hayırlısını versin, çok aratmasın inşallah

Bu gibi durumda en net olan kan testi. Ama neden idrar testlerin böyle geliyor.. Çok garip.. Rabbim hayırlısını versin, çok aratmasın inşalla

Bilmiyorum bende gerçekten iki marka da da çıkıyor ama Rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏

Doktor hormonlarına bakalım reglim 3. Günü gel dedi dayanamadım gelirken bide başka marka test aldım 🤣 onda da daha belirgin çıktı 🤣 testler Benimle oyun oynuyor ay
Ay noluyor noluyor😂 yani ya testler sizinle oynuyor ya kan verdiğiniz yer siz yine de bir daha kan verin pazartesi felan

Bende 2 ay önce awox 2 test yaptım bariz pembe silik cizgiydi kan verdim negatifdi hiçbir teste güven kalmadı en iyisi kan vermek kan en net sonuc

Negatif kuzum...

Negatif kuzum...
Aa cidden mi ya senin baya pozitifti kuzum hadi ben yine hayalet çizgi falan diyordum senin baya çıkmıştı beta kaç çıktı. Bu testler de bozdu gerçekten her ay heyecanla yapıyoruz bir umutla bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda bu ay neler olacak bakalım 🙏

Aa cidden mi ya senin baya pozitifti kuzum hadi ben yine hayalet çizgi falan diyordum senin baya çıkmıştı beta kaç çıktı. Bu testler de bozdu gerçekten her ay heyecanla yapıyoruz bir umutla bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda bu ay neler olacak bakalım 🙏
0 küsurlarda. Umudum yok ondan. Hayırlısı hakkımızda..

Bende yaptım tekrar awoxla negatif Malesef 🥺 doktor stres yapma diyor elde mi her ay sonu bir heyecan bir umut
Strese çok bağlıyorum. İki gebelik geçirdim, hiç umudumun olmadığı aylar hep hamile kalmıştım. Bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah diğer ay haber veririz birbirimize ♥️

Back
X