ACİL KIZLAR YARDIM!

Eliftemmeel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
66
13
8
25
Merhaba reglim 4 gün gecikti ben bu sabah ilk idrarla iki adet kaset test yaptım pozitif çıktı. Kan değerim de beta 245 çıktı. Çok mu düşük sizce? Bir de ultrason için ne zaman gitmeliyim? Kan testini kaç günde bir vermeliyim. Yardımcı olur musunuz

Hayır düşük değil değerin. Hayırlı olsun :) bence pazartesi git keseyi kesin görürsün.
Takip etmek istiyorsan 2 günde bir kan vermen lazım. En az %60 yükseliyor olması gerek.

Çok teşekkür ederim, yüreğime su serptiniz gerçekten Allah razı olsun.

Hayır düşük değil değerin. Hayırlı olsun :) bence pazartesi git keseyi kesin görürsün.
Takip etmek istiyorsan 2 günde bir kan vermen lazım. En az %60 yükseliyor olması gerek.
Çok teşekkür ederim, yüreğime su serptiniz gerçekten Allah razı olsun.

Bir de kasık ağrılarım çok normal mi bu da? Akıntım da kahverengi geldi durdu sonra

Bir de kasık ağrılarım çok normal mi bu da? Akıntım da kahverengi geldi durdu sonra
Muhtemelen yerleşme kanamasıdır. :) kırmızıya dönmediği sürece sorun yok.
Benim yumurtlamadan 5 gün sonra başlamıştı kasık ağrılarım. Belime vuruyordu doğrulamıyodum resmen. Bebek yolculuğuna başlamış, ilk haftalarda çok normal. Zamanla azalacak. :)

Muhtemelen yerleşme kanamasıdır. :) kırmızıya dönmediği sürece sorun yok.
Benim yumurtlamadan 5 gün sonra başlamıştı kasık ağrılarım. Belime vuruyordu doğrulamıyodum resmen. Bebek yolculuğuna başlamış, ilk haftalarda çok normal. Zamanla azalacak. :)
Hadi inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin umarım.

Back
X