Saçma olacak ama içimi rahatlatmak adına düzgün yorumlar yaparsaniz çok sevinirim
Bundan 4 ay önce nişanlımla arkadan bi ilişkimiz oldu. Sonraki 2 ay duzenli bi şekilde regl oldum son 2 aydır spora gidiyorum ve reglim erken ve az gelmeye başladı (normalde 3 4 gün sürerken bu sefer sadece 2 gün sürdü ve 24. Gün de oldum regl). Spordan dolayı da az gelmesi normal karşılanıyor ama bilmiyorum için hiç rahat değil gebelikte kilo artışına da baktım aynı kilodayım onda da bi değişiklik yok. Kızlar nolur mantıklı ve küçümseyici yorum yapmazsanız sevinirim
Sizin yaşadıklarınız mantıklı şeyler mi ki bizden mantıklı yorumlar bekliyorsunuz,aslında siz de farkındasınız da önden bizi tembihliyorsunuz.
Küçümsemiyorum ama 4 ay önceki ilişkiden pardon (!) 4 ay önceki anal ilişkiden hamile kaldığınızı daha da pardon 4 ay önceki anal ilişkiye rağmen 4 kez regl olup hamilelik şüphenizden bahsediyorsunuz. Beni ilgilendirmez ama önce temiz bir ilişki yaşayın,dinimizde haram kılınmasının sebebi öylesine bir dayatma ya da can sıkıntısından değil,pis ve sağlıklı olmadığından dolayı haram kalınmıştır. Bu kısmını sizin iyiliğiniz için söylüyorum hemcinsim olarak, yanlış anlamayın.
Normal insanlar gibi ilişkiye girerseniz gelin burada şüphenizi tartışalım.
Bu şekilde hamilelik çok zor. Velev ki kolay,
4 kez regl olmuşsunuz zaten. Ortada şüphe yok.
Biraz okuyun,öğrenin. Kendiniz için.
Tekrar söylüyorum yaşadığınız ilişki tarzı beni de ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez. Sadece insani bir duyguyla böyle bir tepki verdim.
Neyse hamile değilsiniz,sevgiler.