Acil kızlar

Gmtck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
135
22
48
28
20+5 teyim kızlar
2 gündür sert tekmeler yiyorum ama tam alt kasık bölgesinde normal midir?
Bir de progestan kullanıyorum fitil olarak sarı sümüksü akıntı oluyor bu durumu yaşayan varmı

20+5 teyim kızlar
2 gündür sert tekmeler yiyorum ama tam alt kasık bölgesinde normal midir?
Bir de progestan kullanıyorum fitil olarak sarı sümüksü akıntı oluyor bu durumu yaşayan varmı
Bebek güçlenmeye başlıyor. Sert hissetmeniz normal. Hatta şimdiden aklınızda olsun bazen çok hissederken bazı günler bebeğin hareketlerini hissedemeyebilirsiniz. Hergun çok hareket etmezler özellikle bu haftalarda. Bazı günler çok derin uyurlar uyandıklarında da sizin hissetmediğiniz şekilde hareket ederler.
Progestan fitilini içinde zaten sivi bi alan var. O akinti olan da fitilin içindeki sivi çoğunlukla.

Ayrıca şubat annesi olacaksınız sanirim. 2024 şubat anneleri grubuna gelebilirsiniz. Orda sizin haftalarda çok kişi var.

Teşekkürler çok güzel anlatmışsınız ama sarı yeşil olması normalmi ki

Teşekkürler çok güzel anlatmışsınız ama sarı yeşil olması normalmi ki
Sarının tonu önemli. Krem renk olmalı tam sarı yada yesilse doktoru bilgilendir. Tel ile ulasamiyorsanda acile gidip idrar tahlili vermende yarar var. Yesil renk enfeksiyon belirtisidir. Progestan akıntısı krem tonlarında olur. Eger enfeksiyon varlığı varsa asla ama asla ihmal etme. Bebeğe zarar.

Tamam yarın doktora gideyim en iyisi tahlille bakalım kafama takıldı çünkü baya sarı yeşil gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…