Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek güçlenmeye başlıyor. Sert hissetmeniz normal. Hatta şimdiden aklınızda olsun bazen çok hissederken bazı günler bebeğin hareketlerini hissedemeyebilirsiniz. Hergun çok hareket etmezler özellikle bu haftalarda. Bazı günler çok derin uyurlar uyandıklarında da sizin hissetmediğiniz şekilde hareket ederler.20+5 teyim kızlar
2 gündür sert tekmeler yiyorum ama tam alt kasık bölgesinde normal midir?
Bir de progestan kullanıyorum fitil olarak sarı sümüksü akıntı oluyor bu durumu yaşayan varmı
Teşekkürler çok güzel anlatmışsınız ama sarı yeşil olması normalmi kiBebek güçlenmeye başlıyor. Sert hissetmeniz normal. Hatta şimdiden aklınızda olsun bazen çok hissederken bazı günler bebeğin hareketlerini hissedemeyebilirsiniz. Hergun çok hareket etmezler özellikle bu haftalarda. Bazı günler çok derin uyurlar uyandıklarında da sizin hissetmediğiniz şekilde hareket ederler.
Progestan fitilini içinde zaten sivi bi alan var. O akinti olan da fitilin içindeki sivi çoğunlukla.
Nasıl geleceğim pek bilmiyorum burayıdaAyrıca şubat annesi olacaksınız sanirim. 2024 şubat anneleri grubuna gelebilirsiniz. Orda sizin haftalarda çok kişi var.
Sarının tonu önemli. Krem renk olmalı tam sarı yada yesilse doktoru bilgilendir. Tel ile ulasamiyorsanda acile gidip idrar tahlili vermende yarar var. Yesil renk enfeksiyon belirtisidir. Progestan akıntısı krem tonlarında olur. Eger enfeksiyon varlığı varsa asla ama asla ihmal etme. Bebeğe zarar.Teşekkürler çok güzel anlatmışsınız ama sarı yeşil olması normalmi ki
Etiketlerim.Nasıl geleceğim pek bilmiyorum burayıda
Tamam yarın doktora gideyim en iyisi tahlille bakalım kafama takıldı çünkü baya sarı yeşil gibi..Sarının tonu önemli. Krem renk olmalı tam sarı yada yesilse doktoru bilgilendir. Tel ile ulasamiyorsanda acile gidip idrar tahlili vermende yarar var. Yesil renk enfeksiyon belirtisidir. Progestan akıntısı krem tonlarında olur. Eger enfeksiyon varlığı varsa asla ama asla ihmal etme. Bebeğe zarar.
Ne kadar su tuketiyosunTamam yarın doktora gideyim en iyisi tahlille bakalım kafama takıldı çünkü baya sarı yeşil gibi..
2 lt tüketiyorumNe kadar su tuketiyosun
Biraz daha artırmaya calis. Doktoru da erteleme yarin mutlaka git2 lt tüketiyorum
Tamam çok teşekkür ederim. Ben öncesinde bir düşük yaşadığım için şuan korkuyorum. Umarım sorun olmazBiraz daha artırmaya calis. Doktoru da erteleme yarin mutlaka git
O zaman hiç ihmal etmeyinTamam çok teşekkür ederim. Ben öncesinde bir düşük yaşadığım için şuan korkuyorum. Umarım sorun olmaz