Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
klomen kulladnıktan kaç gün snora dr gitmek lazım kasıklarım ağrıyo bilmeden yumurtlama gününü kaçıracam çükü dr konrole gelmeden ilişki yasak dedi
cevaplarsanız çook sevinirim dualarım sizinle inş hepiniz anne olursunuz en kısa azmanda tşk
canım bende eçen ay klomen kullandım bu ay hamileyım ilacı zaten hastalıgının 5ci günü başlıyosun doktorada hastalıgının başladıgı günden sayarak 14cü gün gidiyorsun zaten gidince yumurtalarına bakacaktır yardımcı olmuşumdur inşallah
tabi ya normalde yumurlama o günler kasıklarım ağrıyınca erkenmi yumutrlama oldu diye telaşlandım
mahileliğin çok güzel geçer inş daırsı tüm istiyenlerin başına
ya lütfen yardımlarınızı beilkyorum burda 10. gün taclayan olmuş yarın dr gitsem blli olurmu ayrın 13. günüm 3 gündür ara ara kasıklarım ağrıyo lütfen bi akıl verin